Modul inedit în care Jorge și-a cerut soția în căsătorie: „Eram în baie, plângând amândoi”! Și iată-i, 10 ani mai târziu! / PICTORIAL DE FAMILIE EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Nimeni nu-i perfect, spune refrenul celui mai cunoscut hit semnat Jorge, dar… privind aceste fotografii, îl contrazicem. Nu de alta, dar, dincolo de muzică și de televiziune, Jorge a tras lozul câștigător, iar familia lui chiar este una perfectă. Însă, cum nimic în viață nu se obține ușor, artistul și soția lui au trecut prin multe furtuni, până aici. Jorge ne-a povestit cum a cerut-o pe Ramona Prodea în căsătorie, într-un mod inedit, asta-i clar. Și iată că, 10 ani mai târziu, a ieșit un tablou de familie perfect!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bună, Jorge! Ce faci, cum te regăsim în această perioadă? Bănuiesc că destul de ocupat pe toate planurile, nu?

Sunt toată ziua pe drumuri cu promovarea noului single, ba la evenimente, ba la studio, prin țară sau în București. Suntem „turbo și eu, și soția, încercăm să ne petrecem cât mai mult timp cu copiii, dar să mergem și la sală sau să mai facem și alte activități, să mai petrecem timp și noi doi.

Jorge-1-2Jorge-1-2

Jorge, pictorial de familie exclusiv

Ați făcut această ședință foto acum, recent, înainte de apariția revistei… Cum a fost? Trebuie să povestiți și cititorilor, că sigur s-a lăsat cu peripeții…

A fost… terorism din partea fetelor. Deci, ca să fiu sincer, în timpul ședinței foto, am crezut că renunț, îmi venea să îi spun fotografului, lui Sorin Ioniță: „Hai să închidem, să facă poze fetele doar cum vor ele și noi cu David, și aia e!. De la început fetele au avut obiectii gen: „eu nu vreau să stau jos, „stânga e partea mea bună, până și David a spus că el vrea să stea lângă mami, deci începusem să îmi dau palme singur, deja nu mai puteam (zâmbește), am zis că cedez nervos. Dar, am tras aer adânc în piept și, până la urmă, m-am focusat pe scop și am conștientizat că peste ani o să râdem de situațiile astea.

Citește și: Ce decizie a luat Jorge în legătură cu soția lui, Ramona Prodea:„Noi ne gândim la…'

Citește și: Jorge a fost victima bullying-ului din cauza numelui:”O batjocură teribilă…”

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara:„Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Citește și: Misty și Keo se căsătoresc, în sfârșit:Se va întâmpla curând, pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă' / EXCLUSIV

Modul inedit în care Jorge și-a cerut soția în căsătorie

Cum ai cerut-o în căsătorie?

Cererea în căsătorie a venit într-un moment de cumpănă, pentru că era într-o seară, după 12 noaptea, fetele dormeau, și noi tocmai ne decideam să ne despărțim. Eram în baie, plângând amândoi, iar în momentul în care ea mi-a zis: „Gata, avem prea multe încercări, nu merge!, eu i-am răspuns: „Decât să ne despărțim, nu mai bine ne căsătorim?. Și așa am cerut-o în căsătorie, în baie, pe jos.

Cum este relația lui Jorge cu soția lui după 10 ani

Cum este relația voastră acum, după zece ani?

Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri. Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul, Ilinca a împlinit 20 de ani, eu fac 40, iar Ramona, în toamnă, 50 de ani – vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton