Mit sau adevăr: se poate alăpta cu implanturi mamare? Andreea Mantea a încercat și a reușit fără probleme

 Oana Popoiag
.
Andreea ManteaAndreea Mantea

E o întreagă discuție dacă femeile cu implant mamar pot alăpta sau nu, iar majoritatea preferă să recurgă la această operație estetică după ce au dat naștere unui copil. Andreea Mantea este vedeta care a spulberat mitul conform căruia nu poți alăpta cu silicoane. Frumoasa brunetă a împărtășit experiența sa cu restul femeilor.

Majoritatea femeilor preferă să își pună implanturi mamare după ce au dat naștere unui copil și l-au alăptat. Anna Lesko, Nicoleta Luciu, Misha, Ilinca Vandici, Antonia sunt doar câteva exemple în această categorie. Fie din convingerea că nu și-ar putea alăpta copilul dacă au implant mamar, fie pentru a-și corecta forma sânilor modificați de la alăptat, cert e ca multe recurg la această operație estetică după ce au devenit mame și nu înainte.

Andreea Mantea a reușit să-și alăpteze copilul, deși avea implanturi mamare

Există, însă, și cazuri de femei care și-au pus implanturi mamare și au reușit să-și alăpteze copiii fără probleme ulterior. Una dintre vedetele care vine să spulbere mitul conform căruia nu poți alăpta cu silicoane este Andrea Mantea, mam unui băiețel acum în vârstă de cinci ani, David.

După naștere, Andreea nu a ezitat să împărtășească experiența sa cu alte femei, dezvăluind că a reușit să-și alăpteze copilul în condițiile în care avea implant mamar.

'Am silicoane din 2006 sau 2007, nu mai stiu exact. Rezultatul nu se mai vede cum se vedea inainte, mai ales după sarcină, dar ce să fac? Înainte să-mi fac operație doctorul m-a întrebat dacă vreau să alăptez când o să am un copil și i-am spus că da, iar el mi-a zis că se poate și cu silicoane. Sincer, l-am crezut puțin peste 50%, pentru că știam că nu e posibil, dar am avut o surpriză. În sala de operații, înainte de naștere i-am spus asistentei ca o să alăptez, că așa mi-a zis domnul doctor. După ce am născut, asistentei nu i-a venit să creadă că am colostru și, în două zile, am avut lapte', a dezvăluit Andreea Mantea la Kanal D la vremea respectivă. Ulterior, Andreea a decis să-și schimbe implanturile mamare cu unele ceva mai mici.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton