Misty și Keo își mai doresc un copil. Fetița lor va avea un partener la joacă: ”Arya crește și pe zi ce trece ne surprinde”

 Stamen Diana
.

Keo și Misty își mai doresc un copil, iar anunțul a fost făcut chiar de iubita artistului, după ce toată lumea a crezut că este însărcinată pentru a doua oară. Lucrurile merg din ce în ce mai bine în familia lor și se bucură din plin de fiecare moment petrecut împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Recent, Misty a postat o fotografie în care micuța Arya îi ținea mâna pe burtică, iar toată lumea s-a grăbit să o felicite pe iubita lui Keo, crezând că aceasta este însărcinată din nou. Vedeta a declarat că nu este încă gravidă, dar că își dorește ca familia lor să se mărească în viitorul apropiat.

Citește și: Andreea Bălan l-a iertat pe Keo și a făcut un gest total neașteptat. Reacția lui Misty când a aflat totul: 'După marele divorț al anului…'

'Nuuuuu sunt insarcinata! 😞 Not yet, cel putin! 🙂 Doamne ajuta, intr-un viitor apropiat! The best is yet to come' m-am referit la faptul ca Arya creste si pe zi ce trece ne surprinde si ne bucura din ce in ce mai mult! Iar manuta ei apare in cadru pentru ca gramada cerea varf' 😅 Va pup si multumesc tururor!', a fostul răspunsul iubitei lui Keo.

Arya, fetița celor doi, a crescut și în fiecare zi își surprinde părinții. Keo și Misty sunt fericiți împreună, iar în ultima perioadă au stat tot mai departe de lumina reflectoarelor.

Keo și Misty s-au mutat în casă nouă

Keo și Misty par mai liniștiți și mai fericiți ca niciodată. Cei doi s-au mutat în casă nouă cu trei săptâmâni înainte de izolare și nu se plâng de plictiseală, dat fiind că încă mai au de făcut câteva amenajări.

„Nu știu dacă ne-a priit perioada de izolare, dar am încercat să trecem peste chestia asta cât mai bine, cât mai frumos. A fost frumos că am petrecut mult timp în familie și cu cea mică. În rest, nu putem spune că ne bucură această situație. Sperăm ca lucrurile să se remedieze cât mai repede, mai ales că am remarcat că e din nou o creștere a cazurilor (n.r.- de coronavirus)', a povestit Keo la Vorbește lumea.

Citește și: Andreea Bălan o pune la punct pe Misty. Replica artistei, după ce a fost atacată de iubita lui Keo: 'Să tacă și să rămână acolo în anonimat'

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton