Misty, prima apariție la un eveniment după doi ani. Designerul Adrian Oianu i-a făcut praf ținuta. Artista este foc și pară

 Oana Popoiag
.
Misty și KeoMisty și Keo

După un an și opt luni în care a preferat să-și dedice viața copilului pe care îl are cu Keo, Misty a ieșit din casă. Apariția sa la un eveniment monden nu a scăpat neobservată, iar designerul Adrian Oianu i-a făcut praf ținuta. Artista a reacționat dur la rândul ei.

Aproape doi ani, Misty s-a dedicat creșterii fetiței pe care are cu Keo, Arya, preferând să evite lumea mondenă. Zilele trecute, însă, a ieșit din casă pentru prima dată după doi ani, la evenimentul unei prietene apropiate.

Misty, criticată că s-a îmbrăcat prost și că i l-a furat pe Keo Andreei Bălan

Ținuta aleasă de blonda despre care se spune că 'a spart casa' Andrei Bălan, furându-l pe Keo din relație, a fost intens criticată. Invitat la Xtra Night Show, designerul Adrian Oianu a comentat outfitul. 'Cum să încep? Un spate frumos… Dacă ar trăi Coco Chanel și ar vedea cum e purtată geanta ei probabil că ar mai muri de zece ori… Cu săndulețele argintii și geanta, în sfârșit… Ținuta e legată, cu burciul gol, gen dancing samba. Pantaloni prea lungi', a precizat Adrian Oianu, în vreme ce Cătălin Bordea a făcut o observație previzibilă, după tot circul mediatic din trecut. 'Misty… cu Keo, de i-a spart casa lu…', aceasta a fost observația scurtă, dar cuprinzătoare, făcută de comedian.

Misty a reacționat dur pe Facebook, taxându-i atât pe Adrian Oianu, cât și observația făcută de Bordea.'Pantalonii prea lungi, mi-i asum! Am luat ținuta de la Monarh FashionDesign cu puțin timp înainte de evenimentul acesta și am crezut că cele mai înalte tocuri pe care le aveam acasă will do it ? n-a fost așa, S-a produs o extorsiune a unei…într-o…după care… puteți uita! ???. În altă ordine de idei, asta cu E aia care a spart casa lu…! e mega răsuflată! Get over it like everybody did! N-a spart nimeni nicio casă, era spartă și terminată demult! Așa… Ceea ce nu am înțeles, deși domnul Oianu a explicat, dar nu prea… ? Cum se poartă această geantă Coco până la urmă? Cam atât… Mulțumesc', a comentat partenera lui Keo.

Foto: Facebook

Citește și:

Drama neștiută a Ramonei Bădescu. A fost căsătorită cu un baron, dar la divorț a fost prăpăd: 'M-a lovit foarte mult fără nicio justificare'

Dan Negru, mesaj dur pentru noii prezentatori TV. Ce spune despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: „Ambele trăiesc…'

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton