Misha a recunoscut că vrea să mai slăbească. Ce dietă ține artista acum pentru a da jos șase kilograme: ”Dacă mi-e foarte tare poftă de ceva...”

 Oana Popoiag
.
Misha dietăMisha dietă

Misha este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și face ravagii pe net cu pozele sale provocatoare. Greutatea reprezintă o preocupare constantă pentru fosta soție a lui Connec-R, care s-a hotărât să țină o dietă pentru a slăbi șase kilograme. Iată la ce trucuri apelează pentru a fi mai zveltă.

La 28 de ani, Misha încearcă să țină pasul cu cariera, cu creșterea fiicei sale, Maya, cu tinerețea, dar și cu corpul său, care mai are uneori tendințe de îngrășare. Lucru extrem de important într-o carieră în care imaginea contează destul de mult.

Misha vrea să mai slăbească. Ce dietă ține artista pentru a da jos șase kilograme

Misha a mărturisit recent că are în plan să slăbească circa șase kilograme, motiv pentru care, deși nu obișnuiește, a recurs la o dietă. 'Încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţin. La sală nu am mai mers de vreo lună şi jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost şi Maya în vacanţă, mi-a fost puţin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădiniţa. Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50', a  declarat pentru Click! Misha, care în trecut a recunoscut că are o slăbiciune pentru hamburgeri și ciocolată.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Antonescu, totul despre divorț: „De câteva luni, eu și Traian suntem doi oameni liberi!' Motivele care au condus la destrămarea căsniciei

Simona Gherghe, momentul adevărului! Motivele pentru care a plecat de la Acces Direct: „Am vrut să las loc pentru ceva mai bun!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton