Mirela Vaida și soțul ei au aniversat 11 ani de căsnicie: "Sărbătoresc cum știu mai bine". Ce cadou a primit prezentatoarea

 Cica Cristina
.

Motiv de sărbătoare în familia Mirelei Vaida! Prezentatoarea și soțul ei au împlinit 11 ani de căsnicie, anunțul fiind făcut pe rețelele de socializare. Cum au marcat momentul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida este o femeie împlinită și fericită. Îi merge bine în plan profesional, însă nici în plan personal nu se poate plânge deloc. Prezentatoarea atre trei copii, o fetiță și doi băieței, care îi fac viața mai frumoasă zi de zi.

În plus, vedeta are parte de o căsnicie liniștită, zilele trecute ea și soțul ei împlinind 11 ani de când și-au unit destinele.

Citește și: Raluca Arvat dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși formează un cuplu de 13 ani:„Eu și Bogdan am vrut să…'/ EXCLUSIV

Toți membrii familiei s-au implicat în organizarea unei petreceri pentru a marca momentul așa cum se cuvine: o parte au mers la cumpărături, în timp ce Mirela Vaida a rămas să pregătească de mâncare.

Citește și: Fosta iubită a lui Costi Ioniță divorțează.Și-a acuzat soțul că a vrut să o omoare

„Astazi implinim 11 ani de casnicie!!! 19.09.2009!! A plecat familionul in oras, la cumparaturi! Eu am ramas sa sarbatoresc cum stiu mai bine: la cratita!! Asa ca va astept la masa: supa de fasole verde, supa de galuste, tocanita de cartofi cu afumatura, orez cu pui si ciuperci!! Hai, la multi ani!!!! Tocmai mi-am pus un pahar de vin alb cu 3 cuburi de gheata!!„, a transmis Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela-Vaida-1Mirela-Vaida-1

Precum era de așteptat, soțul ei, atent din fire a surprins-o cu un cadou pe placul vedetei.

'Mi-a luat cadou un parfum superb și niște cercei superbi cu o piatră verde și o brățară superbă', a spus Mirela Vaida.

Cine este soțul Mirelei Vaida

Alexandru, soțul Mirelei Vaida, este retras, evitând să apară în lumina reflectoarelor. Nu are nicio legătură cu televiziunea, fiind directorul comercial al unei firme din Sibiu.

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire.După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui', spunea Mirela Vaida cu ceva timp în urmă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton