Mirela de la Insula iubirii este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă

 Stamen Diana
.

Veste mare în showbiz. Mirela de la Insula iubirii este însărcinatăm din nou. Fosta concurentă de la Antena 1 a mai fost însărcinată în urmă cu câteva luni, însă, din păcate, atunci a pierdut sarcina. Acum, Mirela de la Insula iubirii radiază de fericire.

În luna mai, Mirela se va căsători cu bărbatul care a reușit să o facă din nou fericită. Florin Tecar este în culmea fericit pentru că va deveni tată. Mirela Baniaș așteaptă primul ei copil. Emoțiile sunt cu siguranță mari.

Pe una dintre rețelele de socializare, viitorul soț al Mirelei de la Insula iubirii a dat-o de gol că este însărcinată. Bărbatul a fost fotografiat în timp ce îi punea mâna pe burtică vedetei, iar amândoi erau cu zâmbetul pe buze.

'Dar ce avem noi aici?', a scris viitorul soț al Mirelei de la Insula iubirii. Toată lumea a felicitat-o pe viitoarea mămică. Cel mai probabil fosta concurentă de la Antena 1 este însărcinată în primul trimestru și așteaptă să treacă de cele 3 luni cu bine pentru a da vestea cea mare.

Mirela de la Insula iubirii a pierdut o sarcină

Din păcate, Mirela de la Insula iubirii a pierdut o sarcină și a făcut avort spontan în luna ianuarie. După toate aceste probleme, concurenta a făcut un tratament și a fost sub atenta supraveghere a medicilor. Mirela de la Insula iubirii era însărcinată în două luni, însă fără să știe că urma să aibă un copil, aceasta a luat antibiotic.

'În weekend am făcut avort spontan… Acum sunt sub tratament… 😔', a declarat Mirela de la Insula iubirii, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Citește și: Cum o va chema pe Mirela de la Insula iubirii, după ce va face nunta. Mai e puțin până la mare eveniment

Citește și: Mirela de la Insula iubirii pune mare preț pe frumusețe. Ce intervenție estetică și-a făcut

FOTO: Instagram, Facebook

Mirela de la Insula iubiriiMirela de la Insula iubirii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton