Mirela de la Insula iubirii a fost la Chefi la cuțite alături de tatăl ei: ”Am învățat să gătesc din nimic”

 Stamen Diana
.

Surpriză pentru telespectatori. Mirela de la Insula iubirii a participat la Chefi la cuțite alături de tatăl ei și este mândră de apariția sa în emisiune. Fosta concurentă de la cel mai controversat show de la Antena 1 are o poveste de viață interesantă.

Cei trei jurați au fost uimiți atunci când au aflat povestea Mirelei de la Insula iubirii. Nu doar povestea i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite, ci și preparatele, astfel că fosta concurentă de la Insula iubirii a primit cuțitul și merge mai departe.

Tatăl ei a susținut-o necondiționat, iar el a fost cel care a așteptat-o la aeroport atunci când s-a întors din Thailanda, după terminarea filmărilor pentru Insula iubirii. Tot el a ajutat-o și când a ajuns în spatele gratiilor după ce a avut probleme cu legea din cauza fostului soț.

'Am pornit la drum de la o vorba spusa la Insula Iubirii: Am învățat să gătesc din nimic!
Și iată am ajuns la „Chefi la cuțite' într-o echipa cu persoana draga mie, tatăl meu, care m-a ajutat în toate momentele grele și a fost alături de mine mereu.
Sunt puternic emoționată pentru ca pe el îl simt emoționat, dar sunt încrezatoare pentru ca el știe sa gătească. Ma simt mai mult decât binecuvântată de faptul ca am un astfel de tată care poate sa îmi fie partener pe micile ecrane.', a spus Mirela de la Insula iubirii.

FOTO: Facebook

Mirela de la Insula iubirii a fost la Chefi la cuțiteMirela de la Insula iubirii a fost la Chefi la cuțite

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton