Mioara Velicu, prima reacție în scandalul cu Gheorghe Turda: ”Să îi dea Dumnezeu cât mai multe cântări”

 Cruceru Cristina
.

Mioara Velicu, prima reacție în scandalul cu Gheorghe Turda! Cântăreața de muzică populară a fost prezentă, acum ceva timp, în emisiunea lui Denise Rifai, unde a vorbit despre colegul ei de breaslă, care ar fi forțat-o să se pensioneze. Gheorghe Turda a făcut apoi afirmații acide la adresa artistei, iar aceasta a ținut să-i răspundă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mioara Velicu a avut ceva de spus în scandalul cu Gheorghe Turda. Totul a început acum ceva timp când artista a fost prezentă în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a făcut diferite afirmații legate de pensionare. Cântăreața a dat de înțeles că din cauza lui Gheorghe Turda a fost nevoită să se pensioneze.

Gheorghe-TurdaGheorghe-Turda

Interpretul de muzică populară a avut apoi replici acide la adresa colegei lui de breaslă. ‘Este o mincinoasă! Minte cu nerușinare, tovarășa Velicu. Ea a trebuit să plece din Ansamblul Ciocârlia, pentru că cererea ei nu a fost aprobată din minister… Eu eram o rotiță mică pe vremea aceea.

A lins toate clanțele la minister. Dar eu, dimpotrivă, nu i-am aprobat cererea de retragere și ea a recunoscut acest lucru și că a plecat în Teleorman la Liviu Vasilică, unde a stat câteva luni.

A vrut să fie vedetă, fără să vină la program. Nu putea fi ca Maria Ciobanu, Irina Loghin, Angela Moldovan sau Ion Cristoreanu! Ea voia program preferențial. Acesta este termenul. Este mincinoasă. De ce? Să fim serioși. Am martori, oameni din Ansamblul Ciocârlia, din vremea aceea’, a declarat Gheorghe Turda pentru FANATIK.

Citește și: Gheorghe Turda, în scandal cu Mioara Velicu, după emisiunea lui Denise Rifai: „Minte cu nerușinare!”

Citește și: Scandal între Steliana Sima și Gheorghe Turda: „Este mincinos, îmbârligător și parșiv”

Citește și: Olguța Berbec, noi acuzații la adresa Niculinei Stoican. A dat-o în judecată pentru că i-ar fi furat o piesă: „Cred că lucrurile trebuie lămurite cumva'

Citește și: Anca Țurcașiu, despre relația cu Gabriel Fătu, după ce au postat mai multe fotografii împreună: „Suntem ca frații”

Mioara Velicu, prima reacție în scandalul cu Gheorghe Turda

Mioara Velicu a făcut primele declarații în scandalul cu Gheorghe Turda. Artista nu a vrut să continue neînțelegerea pe care o are cu solistul de muzică populară, așa că i-a urat toate cele bune.

Îi urez sănătate și să îi dea Dumnezeu cântări cât mai multe. Să meargă și să mă întâlnesc cu el în toate spectacolele și să îl aplaud eu pentru succesul pe care îl are', a declarat Mioara Velicu, pentru WOWbiz.ro

Mioara Velicu, despre proiectele muzicale

Mioara Velicu a vorbit și despre proiectele muzicale pe care le are, cântăreața mărturisind că se bucură de multe spectacole, concerte și evenimente private. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu am spectacole, petreceri private, să îmi ajute Dumnezeu să le pot onora pe toate, să îmi dea sănătate și să îmi lase Dumnezeu vocea pentru că pe unde mă duc cânt numai live', a mai spus artista, pentru sursa citată mai sus.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton