Mioara Roman, internată din nou. Oana Roman: „Să vedem cum evoluează...”

 Mirea Roxana
.

Mioara Roman se confruntă din nou cu probleme de sănătate, motiv pentru care fiicele sale, Oana și Catinca, au internat-o iar la centrul medical de lux. Mama Oanei Roman a făcut o serie de analize, iar rezultatele nu au fost prea bune, așa că medicii au decis să îi schimbe tratamentul. Oana Roman a dezvăluit cum se simte mama ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mioara Roman, în vârstă de 81 de ani, se confruntă cu noi probleme de sănătate. Fiicele sale, Oana și Catinca, s-au decis s-o interneze din nou în centrul medical de lux, acolo unde a fost foarte bine îngrijită și în primăvară. Mioara Roman a făcut o serie de analize, iar rezultatele nu au fost deloc îmbucurătoare. Având în vedere această situația, medicii au decis să îi schimbe tratamentul Mioarei Roman și să o interneze pe termen nelimitat.

a-20a-20

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei ei și a declarat că nu știe cât timo va sta Mioara Roman internată în centrul de recuperare. Chiar și așa, fiica lui Petre Roman se roagă ca tratamentul să dea roade și să o poată lua acasă pe Mioara Roman.

Citește și: Oana Roman, schimbare radicală de look.Cum a apărut la petrecerea VIVA!

Citește și: Când își reînnoiesc jurămintele Oana Roman și Marius Elisei:”Acum sunt și probleme…”

Citește și: Valentin Poienariu de la Next Star s-a însurat!Cum arată femeia care îl va face tată peste câteva luni

Citește și: Gravidă în nouă luni, Andreea Ibacka a făcut un gest care l-a șocat pe Cabral:„N-am zguduit copilul!'

Mioara Roman, internată din nou

Mioara Roman nu se simte tocmai bine în ultima vreme și de aceea a repeta analizele medicale. Aceasta se confruntă cu noi probleme de sănătate, iar Oana Roman așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile, acum că mamei ei i-a fost schimbat tratamentul.  

Mama a fost așa și așa în ultima vreme! I-am schimbat tratamentul. Este încă internată la un centru de tratament unde privește îngrijiri. Să vedem cum evoluează cu tratamentul nou. Doamne ajută să fie și mai bine, ca să putem s-o luăm acasă. Nu știu cât va sta acolo, e în funcție de cum evoluează starea ei și tratamentul pe care îl ia', a declarat Oana Roman, pentru Click.ro.

Mioara Roman, operată de două ori

Pe lângă celelalte probleme de sănătate, Mioara Roman se confruntă și cu Parkinson și boala a schimbat-o foarte mult în rău, după cum a spus fiica ei.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.

Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?, a declarat Oana Roman, la un moment dat.

La începutul acestui an, Mioara Roman a fost operată de două ori. Intervențiile chirurgicale au fost complicate, iar mama Oanei Roman a stat pe masa de operație mai multe ore. Femeia s-a recuperat repede după cele două operații, iar faptul că i-a avut pe cei dragi aproape a ajutat-o destul de mult.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton