Milionarul turc îi dă replica lui Alex Bodi, după mesajul transmis din închisoare: "El vorbește de 100 de ori, eu vorbesc o dată"

 Cica Cristina
.

Milionarul turc îi dă replica lui Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu i-a transmis un mesaj de după gratii, iar Cengiz Şıklaroğlu i-a dat replica: îl așteaptă să iasă din închisoare pentru a clarifica întreaga situație. Iată primele sale declarații după cele spuse de Alex Bodi în convorbirea telefonică cu Bianca Drăgușanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi și-a sunat fosta soție din închisoare pentru a vorbi despre relația lor, dar nu numai! Se pare că afaceristul i-ar fi solicitat explicații Biancăi Drăgușanu cu privire la legătura cu milionarul turc, iar în discuție a fost adusă și Daria Radionova, actuala iubită a afaceristului.

Alex-Bodi-2Alex-Bodi-2

Alex Bodi, mesaj din închisoare pentru milionarul turc

Pe scurt, după ce a fost trasă la răspundere penru relația cu Cengiz Şıklaroğlu, Bianca Drăgușanu i-a răspuns tăios fostului soț. I-a reamintit că nu îi mai leagă nimic, că acum are o nouă iubită și că nu are de ce să-i dea explicații, cu toate că a subliniat că în prezent nu a început o relație.

Totuși, Alex Bodi i-a transmis un mesaj milionarului turc: „Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel.'

Milionarul turc: „Mi-e rușine de această poveste”

Contactat de Spynews.ro pentru un punct de vedere privind toată această situație în care a fost implicat. S-a arătat amuzat de întreaga poveste și s-a arătat dispus să-l întâlnească pe Alex Bodi, de îndată ce va fi eliberat.

Totul este atât de amuzant. El vorbește de 100 de ori, eu vorbesc o dată. Poate că va învăța să fie un bărbat adevărat în închisoare. Pisicile devin lei în închisoare. Mi-e rușine de această poveste. Îmi pare rău că îi plictisesc pe oameni cu subiecte fără noimă, puerile. Nu sunt o persoană dornică să apară în reviste. Eu aștept să se elibereze', a fost mesajul lui Cengiz Şıklaroğlu pentru Alex Bodi!

Citește și: Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din închisoare. Au vorbit despre relația lor, Daria Radionova și milionarul turc:„M-ai bătut și mi-ai luat banii!'

Citește și: Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu, pe vremea lui Ceaușescu

Citește și: Pepe vrea despăgubiri colosale de la soția care l-ar fi înșelat. Reacția neașteptată a Ralucăi Pastramă:„Nu există…'

Citește și: Cum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă averea de 150 de milioane de euro.Cu câți bani trăiește acum, în fiecare lună

Bianca Drăgușanu era căsătorită când a contactat-o Cengiz Şıklaroğlu

Într-un interviu pentru Antena Stars, în cadrul căruia milionarul și-a prezentat și casa pentru prima dată, Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au vorbit cu sinceritate despre relația lor actuală. Fosta soție a lui Alex Bodi a mărturisit că prima oară milionarul turc a abordat-o pe când ea încă forma un cuplu cu acte cu afaceristul.

‘Ne-am cunoscut pe Instagram. Cred că acum un an mi-a scris, dar eu eram căsătorită. Da, eram căsătorită. Şi mi-a verificat profilul şi a văzut că sunt căsătorită, deci nu am răspuns…, s spus Bianca Drăgușanu despre începutul prieteniei cu milionarul turc!.

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu susțin că nu formează un cuplu

Dat fiind că s-a speculat multă vreme că Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu formează un cuplu, cei doi au făcut lumină în toată povestea. Milionarul turc a ieșit din închisoare în urmă cu patru luni și, deocamdată, după spusele sale, are probleme mai arzătoare de rezolvat înaintea celor sentimentale. Cu toate acestea, Cengiz a admis că nici nu exclude această variantă, cu atât mai mult cu cât Bianca Drăgușanu este o femeie care nu lasă niciun bărbat indiferent.

‘Nu! Nu. Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine. , a spus milionarul turc pentru Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton