Milionarul Ioan Niculae, internat în stare gravă, la Terapie Intensivă, cu COVID-19: "Are o formă severă a virusului"

 Cica Cristina
.

Milionarul Ioan Niculae, patronul echipei de fotbal Astra, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și se află în stare gravă, la Terapie Intensivă. Milionarul a contractat o formă severă a virusului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioan Niculae s-ar afla în stare critică, medicii fiind destul de rezervați privind șansele de supraviețuire.

Milionarul în vârstă de 66 de ani se află la acest moment internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase 'Victor Babeș' din București, la secția de Terapie Intensivă.

Ioan Niculae a început să resimtă primele simptome în urmă cu câteva zile, motiv pentru care a decis să meargă la spital pentru a se testa. Rezultatul a fost pozitiv, după ce mai mulți jucători au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Ioan Nicuale, în stare critică din cauza COVID-19

Starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar acum se zbate între viață și moarte. Este în stare critică, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire.

Ioan-Niculae-1Ioan-Niculae-1

„Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, potrivit unor surse Wowbiz.ro.

Ioan Niculae este patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu din 1996 și administrează aproximativ 50.000 hectare de teren agricol. S-a remarcat precum unul dintre cei mai mari cultivatori de cereale de pe teritoriul României.

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19:„S-a simţit foarte rău'

Citește și: Soția fotbalistului Alexandru Mitriță a născut.Prima imagine cu micuța 'Una dintre cele mai fericite zile'

Citește și: Irinel Columbeanu a făcut haz de necaz de sărăcia lui, la iUmor :„La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an'

Citește și: Adrian Tâmplaru, condamnat la 2 ani de închisoare cu executare!„Fratele' lui Alex Bodi încearcă să scape de sentință, deși e arestat și în dosarul de proxenetism, alături de milionar

Sursa foto: Libertatea, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton