Mihai Trăistariu, nemulțumit de rezultatele de la Eurovision 2022: ”Ce să-i spui lui WRS? Că a cântat bine? Că a dansat de a rupt?”

 Cruceru Cristina
.

Mihai Trăistariu, nemulțumit de rezultatele de la Eurovision 2022. Reacția artistului este una plină de dezamăgire față de tot ce s-a întâmplat la acest concurs. Reprezentantul țării noastre la Eurovision 2006, care a obținut locul 4, a comentat finala competiției. Declarațiile făcute de cântăreț!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu s-a declarat dezamăgit de rezultatele la Eurovision 2022. Reprezentantul României la Eurovision 2006, care a obținut locul 4, a comentat finala concursului internațional. Trăistariu a rămas impresionat de prestațiile de sâmbătă seara din cadrul competiției, însă a fost dezamăgit de rezultate. Cunoscutul cântăreț a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook, prin care-și arată indignarea.

Mihai-Traistariu-3Mihai-Traistariu-3

Mihai Trăistariu a vorbit despre tot ce s-a întâmplat la Eurovision 2022, în finală. Celebrul artist este de părere că WRS a reprezentat așa cum a trebuit țara noastră, însă problemele ar fi fost altele. Este vorba de rezultate, care nu au fost așa cum ar fi trebuit. Trăistariu a venit cu explicații despre tot ce s-a întâmplat în finala Eurovision 2022.

Citește și: Cum arată nepoata lui Mihai Trăistariu, care a dispărut în America: „Nu vreau decât să fie în viață'

Citește și: Alexandra Ungureanu îl atacă pe Mihai Trăistariu: „Sper din toată inima să nu fi făcut o obsesie pe fenomenul Eurovision'

Citește și: Cum a afectat-o pe Alexandra Dinu divorțul de Adrian Mutu: „E mai bine așa decât să rămâi într-o familie cu tensiuni”

Citește și: Britney Spears a pierdut sarcina: „Un moment devastator pentru orice părinte'

Mihai Trăistariu, nemulțumit de rezultatele de la Eurovision 2022

Mihai Trăistariu este de părere că nu a existat vreodată o ediție mai spectaculoasă decât cea de anul acesta. Totuși, artistul a avut câteva nemulțumiri, legate de voturile 'ciudate'.

'Nu a existat vreodată vreo ediție mai frumoasă, mai spectaculoasă, mai reușită, mai grea și mai colorată … decât anul ăsta! Peste 10 piese din 25 ar fi putut câștiga lejer locul I. Artiști unul și unul. Piese…de toate felurile : unele de radio … altele de concurs, multe piese ritmate mega bune dar și muuulte piese lente excepționale. Look-ul artiștilor a adus un plus întregului spectacol.
Genuri muzicale atât de diverse, stiluri vocale atât de diferite. Totul m-a impresionat în seara asta la culme !
Plus toate limbile concursului într-un singur concurs! Recitalurile … senzaționale, glumele … la locul lor, emoțiile … tot acolo. Nici n-am cuvinte !
N-am fost niciodată mai impresionat de vreo finală Eurovision ca acum !
Despre România …Ce să-i spui lui Wrs ? Că a cântat bine ? Că a dansat de a rupt ? Momentul lui chiar a fost în regulă! Dar … Eurovision-ul rămâne Eurovision !!! Cu voturile lui ciudate !!! Eu am declarat încă din preselecția românească … că, în acest an, simt că nu avem o piesă … care să ne aducă glorie ! E laudabil, totuși, că am intrat din nou în finală … după 3 ani de necalificari ! Iar Tvr chiar și-a dat interesul anul ăsta și asta s-a văzut!',
este o parte din mesajul postat de Mihai Trăistariu, pe pagina lui de Facebook.

Mihai Trăistariu, despre câștigătorii Eurovision 2022

Reprezentantul României la Eurovision în anul 2006 a vorbit și despre câștigătorii ediției de anul acesta. 'Despre câștigătoriEvident … Eurovision 2023 nu se va ține în Ucraina ! Nu riscă nimeni să ducă zeci de mii de oameni în țara în care doi președinți nebuni prelungesc la infinit suferința pe pământ … în loc să se înțeleagă naibii cumva și să salveze poporul ucrainean de la moarte !!!
Altă chestie …Chiar mă întreb … ce minune s-a întâmplat în 2006 de-am obținut punctajul record de 172 de puncte? E taaaaare greu să iei puncte de la toate țările în acest concurs !
Chiar e greu! E cel mai greu
!', a mai spus Mihai Trăistariu.

Sursă foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton