Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19 și a publicat fotografia: "Am încredere că oamenii care au creat vaccinul îmi vor binele"

 Cica Cristina
.

Mihai Morar a anunțat că s-a vaccinat anti-COVID-19! Prezentatorul TV a făcut publică și fotografia din timpul imunizării și a transmis un mesaj în care a explicat și motivul pentru care a decis să se vaccineze!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19 și a făcut publică și fotografia din timpul imunizării. Prezentatorul radio s-a arătat optimist și încrezător după ce și-a administrat serul și speră că pandemia va lua curând sfârșit.

Doamne-ajută să ne facem bine', a scris Mihai Morar în dreptul fotografiei postate.

Mihai-Morar-vaccin-anti-covid-19-1Mihai-Morar-vaccin-anti-covid-19-1

Mihai Morar a explicat de ce a decis să se vaccineze anti-COVID-19

Prezentatorul de la Radio ZU mai vorbise despre intenția sa de a se vaccina și cu altă ocazie și a spus motivul pentru care dorește să se imunizeze.

DA, ALEGEREA MEA E SĂ MĂ VACCINEZ. Și îți respect alegerea ta, chiar dacă alegerea ta e aceea de a nu te vaccina. DA, MĂ VACCINEZ. Pentru că umanitatea nu poate evolua decât atunci când oamenii au încredere în oameni. Am încredere că dascălii copiilor mei au grijă de ei. Am încredere că pilotul avionului vrea să îmi facă bine. Am încredere că acei zidari care au construit blocul mi-au vrut binele.

Am încredere că oamenii care au creat vaccinul îmi vor binele. Am încredere oarbă? Nu. M-am informat înainte să îi aleg pe fiecare. Îmi oferă încrederea mea siguranță absolută? Nu. Dar neîncrederea mi-ar face mult mai mult rău decât îmi poate face încrederea informată'', a transmis Mihai Morar pe rețelele de socializare.

Citește și: Transformarea lui Mihai Morar, după ce a rămas fără emisiunea de la Antena Stars. Răspunsul lui pentru oamenii care au zis că e bolnav:'Poate că sunt prea slab…'

Citește și: S-a deslușit misterul! Mihai Morar a explicat ce s-a întâmplat cu emisiunea Răi da Buni de la Antena Stars

Citește și: Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit la prima vedere de soțul ei! Cum a rezistat căsnicia 12 ani:„Sunt un om radical'/ EXCLUSIV

Citește și: Daria Radionova, mesaj tăios pentru Bianca Drăgușanu:„A încercat intenționat să mă doboare'

Mihai Morar: „Când vor cădea măștile, vor fi doar oameni”

De altfel, în timpul pandemiei, Mihai Morar a vorbit despre faptul că ar trebui respectate măsurile impuse de autorități pentru combaterea virusului.

De asemenea, omul de radio a precizat că după ce pandemia de COVID-19 se va termina, oamenii vor avea nevoie de semenii lor pentru a putea să repornească lumea.

„E suficient să păstrăm, fizic, distanța la casă. Altfel, putem să ne apropiem. Acum, cu atât mai mult. Pentru că, o să fim suprinși când vom da jos măștile și în spatele lor nu va fi nici ‘angajatul lunii’, nici ‘eroul zilei’, nici ‘clientul gold’. Când vor cădea măștile, vor fi doar oameni care au nevoie de alți oameni ca să repornească lumea’, a mai transmis Mihai Morar la un moment dat pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton