Mihai Mitoșeru regretă divorțul de Noemi! A dormit la el când mama sa a fost operată: ”Am greșit față de soția mea”

 Stamen Diana
.

Mihai Mitoșeru regretă divorțul de Noemi și se consideră vinonat pentru despărțire. Fosta lui soție a fost lângă el în aceste momente, când mama lui, Camelia Mitoșeru, a fost operată și se confruntă cu serioase probleme de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă nu mai sunt împreună din anul 2019, atunci când au divorțat, Noemi și Mihai Mitoșeru continuă să fie alături unul lângă celălalt necondiționat. Prezentatorul a fost invitat în platoul de la Teo Show, unde a recunoscut că este vina lui că s-a ajuns la divorț și că ea este singura care i-a fost alături în cele mai grele perioade.

Mama lui Mihai Mitoșeru s-a operat (2)Mama lui Mihai Mitoșeru s-a operat (2)

„Sunt supărat pe mine că sunt singur. Și sunt singur pentru că eu am greșit față de soția mea. De doi ani de zile, ea mi-a zis că nu mai are încredere în mine. După 14 ani de zile, acum ea a fost lângă mine. Și-a anulat o cursă ca să fie lângă mine. A stat cu mine la operație, a dormit la mine două seri. Sunt singur pentru că am divorțat și că am greșit. Eu nu am lăsat doi ani de zile nici o femeie să se apropie de mine pentru că am sperat că Noemi își revine și mă iartă. Dar ea s-a schimbat. Mi-ar fi convenit acum să nu fiu singur. Tot timpul am avut impresia că ea a fost de vină că am divorțat. Și eu am fost cel care a greșit', a mărturisit acesta.

Mihai Mitoșeru își dorește să îi facă o bucurie mamei sale și să o facă bunică. Vedeta a declarat că prima fată cu care va fi își va întemeia o familie. Mitoșeru așteaptă să vină mama sa acasă și îi va îndeplini toate dorințele.

„O s-o aduc acasă, îi comand ceva ce îi place ei de mâncare, o duc să o plimb pe la Victoriei, unde vrea ea. După ce se recuperează, durează cam trei luni, vreau să-i fac un nepoțel. Cu prima fată cu care voi fi, o să-i fac un copil. Nu prea mai am ce să aștept. Nu trebuie sa fiu îndrăgostit. Am fost îndrăgostit 14 ani și uite că am rămas singur', a mai spus Mitoșeru la Kanal D.

Citește și:

Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru, după ce a fost operată de urgență: 'A durat mult'

Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: „E greu să fii singur. După o iubire așa mare…”

Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit: „Au fost împreună la restaurant, dar…”

Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă: „Cred în dragoste, cred în căsnicie' / EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru, mărturisiri dureroase despre problemele de sănătate ale mamei sale

Prezentatorul TV a trecut prin momente grele, după ce mama lui, Camelia Mitoșeru, a fost operată pe creier. Invitat în platoul de la Teo Show, Mihai Mitoșeru a povestit cum a descoperit că mama lui are o tumoră și că trebuie operată de urgență.

„Acum două luni de zile vorbeam cu ea normal la telefon și, la un moment dat, nu putea să mai scoată nici un cuvânt. Am intrat în panică, am zis că face un AVC. Ne-am dus la Urgență imediat, și ne-au zis că nu e AVC și că e o tumoră. Ne-au zis că trebuie operată urgent, altfel nu va mai putea să vorbească sau că va paraliza', a declarat Mihai Mitoșeru marți, la emisiunea „Teo Show”, difuzată de Kanal D.

Deși nu a vrut să se știe despre problemele mamei sale, prezentatorul a fost nevoit să facă public, pentru că aceasta avea nevoie de sânge. Din fericire, Mihai Mitoșeru a declarat că într-o oră s-a strâns tot sângele de care era nevoie pentru ca mama lui să fie operată.

„Am ajuns la operație după două luni în care mama a făcut toate analizele, care au ieșit bine la vârsta ei, 78 de ani. Am ajuns în momentul în care trebuia operată și nu era sânge. Atunci a trebuit să fac totul public, să apelez la oameni. Am fost impresionat, voiau și oameni din strainătate să doneze. Într-o oră s-a strâns tot sângele de care era nevoie', a mai spus prezentatorul Kanal D.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton