Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensivă, cu COVID-19! Artistul are nevoie de tratament cu plasmă

 Cica Cristina
.

Mihai de la 3 Sud Est a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, iar statea sa e sănătate nu este tocmai bună! Medicii susțin că artistul necesită tratament cu plasmă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la Spitalul Municipal Mangalia, fiind testat pozitiv cu noul coronavirus.

În cursul zilei de joi a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă. Momentan, spitalul din Mangalia nu ar fi autorizat pentru astfel de tratamente.

Medic: „Starea lui de sănătate nu este foarte bună”

Artistul de la 3 Sud Est nu a fost momentan intubat.

Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia', a spus pentru Focus Press, un cadru medical din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre relația lui Alex Bodi cu Daria Radionova:„Niciun bărbat nu ar trebui să facă…'

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția:'Basmul nostru a început din mai 2019'

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii:„Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu'. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Testamentul actriței Draga Olteanu Matei.Ce avere a lăsat în urmă și cine o va moșteni

Constanța intră în carantină

Municipiul Constanța urmează să intre în carantină de vineri seară, pentru două săptămâni, dat fiind că incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit 9 la mia de locuitori.

Mihai-3-sud-est-1Mihai-3-sud-est-1

Carantinarea municipiului Constanţa a fost propusă şi votată în CJSU.

Măsura va fi luată ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori. În acest moment, indicele, în reşedinţa de judeţ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populaţia totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2', potrivit unui comunicat al Prefecturii Constanţa.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton