Mihai Bendeac a botezat copilul unui concurent de la iUmor. Băiețelul îi poartă numele

 Stamen Diana
.

Mihai Bendeac a botezat copilul unui concurent de la iUmor. Juratul de la Antena 1 a fost impresionat de Gabriel Chioseaua imediat cum l-a văzut pe scenă.

După ce, impresionat de povestea de dragoste a lui Gabriel Chioseaua, Mihai Bendeac i-a dăruit o lună de miere, zilele trecute, juratul iUmor i-a botezat băiețelul.

Gabriel Chioseaua, pe numele său de scenă Romanticul X, este concurentul care și-a cerut iubita în căsătorie chiar pe scena iUmor. Bărbatul, care lucrează în construcții cu ziua, nu are o situație financiară strălucită, dar a primit cadou o vacanță la munte de la Mihai Bendeac.

'A fost un moment care mi-a plăcut foarte mult. Chiar am văzut acolo un sentiment curat, am văzut o lume mai bună. Am înțeles că vor să plece în luna de miere pe Valea Prahovei și vreau să le ofer această vacanță', a spus atunci juratul.

Citește și: Trauma care-l va urmări toată viața. Mihai Bendeac nu va uita niciodată drama lui Dan Mihăescu: „Când a aflat că este bolnav, m-a rugat… să îl eutanasiez”

Și cum, între timp, Gabriel și soția sa Ilona au devenit și părinți, Mihai Bendeac a acceptat cu bucurie să le boteze fiul, pe micuțul Mihai Gabriel, iar nașa a fost chiar mama juratului.

'Este un mix de sentimente pe care îl am în acest moment. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum un an dacă aș face așa ceva, sigur aș fi spus că nu, nici nu știu dacă o să se mai întâmple vreodată. Dar sunt foarte bucuros și îi sunt recunoscător lui, pentru că altminteri nu simțeam această bucurie!', a spus Mihai Bendeac. 

Mihai-Bendeac-a-botezat-copilul-unui-concurent-de-la-iUmor-2Mihai-Bendeac-a-botezat-copilul-unui-concurent-de-la-iUmor-2

Alături de juratul de la iUmor a fost mama lui, care l-a ajutat cu botezul băiețului. Acum, copilul lui Gabriel Chioseaua poartă numele de botez al lui Mihai Bendeac.

Noul sezon iUmor va avea premiera duminica aceasta, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. 

Citește și: Ce i se întâmplă lui Mihai Bendeac, după ce a anunțat că avut simptome de COVID-19: „Oamenii se uită cu o oarecare spaimă”

FOTO: Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton