Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner împlinesc 6 ani de relație! Surpriza de care a avut parte prezentatoarea Ferma: "Zâmbetul meu..."

 Cica Cristina
.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner urmează să împlinească mâine 6 ani de relație. Cu toate că s-a scris în repetate rânduri că cei doi s-ar fi despărțit, gesturile iubitului divei de Monaco contrazic speculațiile. Iată de ce surpriză a avut parte prezentatoarea de la Ferma!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt mai fericiți ca niciodată! Sunt de șase ani împreună și se pare că povestea lor de dragoste nu este nici pe departe aproape de final, cum spun gurile rele. Dimpotrivă!

Felix Baumgartner este extrem de îndrăgostit de Mihaela Rădulescu și nu ezită să o arate. Cascadorul și-a surprins iubita chiar cu o zi înainte de aniversarea relației.

Citește și: Mihaela Rădulescu a povestit totul despre primul iubit și primul eșec în dragoste:”Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat”/ EXCLUSIV

Felix a postat pe Instagram un filmuleț romantic, în care sunt surprinse cele mai tandre momente pe care le-a avut alături de iubita lui. Extrem de atent la detalii, Felix a ales pe fundal melodia Can’t Get You Off My Mind' (Nu te pot scoate din mintea mea') a lui Lenny Kravitz.

Citește și: Mihaela Rădulescu și-a distrus iar hainele scumpe, la Ferma:”M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bluzei”/ EXCLUSIV

Reacția Mihaelei Rădulescu după gestul lui Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu s-a arătat surprinsă de gestul iubitului ei și a postat, la rândul ei, o fotografie alături de un mesaj sugestiv: Zâmbetul meu când văd așa ceva', a transmis vedeta de la PRO TV.

Citește și: Dani Oțil recunoaște că ține legătura cu Mihaela Rădulescu, deși are iubită.Cum i-a influențat ea viața – EXCLUSIV

În numărul de octombrie Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația cu Felix Baumgartner, lămurind că nu o interesează gura lumii, atât timp cât trăiește o fericire reală.

Clipboard01-1-1Clipboard01-1-1

„Orice  relație  neconvențională,  mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult.

Nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie. (zâmbește) Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că  am  numai  de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Mihaela Rădulescu a renunțat la „Românii au talent”.Nu l-a dezvăluit până acum – EXCLUSIV

Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie. Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta.

Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai  și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă', ne-a spus Mihaela Rădulescu.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton