Mihaela Rădulescu, sfat de iubire pentru fiul ei adolescent în plină pandemie: ”Orice plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu 2 săptămâni de carantină”

 Oana Popoiag
.

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care respectă cu strictețe sfaturile autorităților pe vreme de pandemie. Diva de la Monaco a publicat pe Instagram o scrisoare emoționantă adresată fiului ei, în contextul coronavirus, în care îi vorbește despre viața de cuplu, cu toate detaliile aferente: de la compatibilitate până la aspecte mai concrete, precum necesitatea a două băi în casă pentru un cuplu.

Miahela Rădulescu este una dintre cele mai vocale vedete și a continuat să fie și în această perioadă grea, îndemând oamenii să stea în casă și să respecte recomandările autorităților în plină pandemie de coronavirus.

Pentru că această perioadă i-a oferit prilej pentru a medita la multe aspecte, inclusiv viața de cuplu, greu pusă la încercare de autoizolare în multe cazuri, Mihaela Rădulescu i-a scris o scrisoare emoționantă fiului ei adolescent, Ayan, pe care a publicat-o pe Instagram.

'A avut loc o schimbare de planuri. Uită ce ți-am spus despre faptul că într-o zi îți vei găsi iubirea vieții tale. Vrei vrea să analizezi un singur lucru – dacă această carantină merită, ajută la ceva. Aș spune că orice plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu 2 săptămâni de carantină, ca la carte. S-ar putea să te și gândești să împrumuți copiii altora pentru 2 săptămâni.

Să gătești, să ai grijă de copii fără a avea o bonă, să cureți casa fără a avea o menajeră, să speli rufele, să ai grijă de ea fără a avea niciun fel de stilist. Și niciodată nu vă mutați împreună într-o casă care nu are două băi.
Zic și eu… deoarece singurul lcuru bun în astfel de situații urâte este cât de mult poți învăța din ele.
Cu dragoste, Mama.
'

Mihaela RădulescuMihaela Rădulescu

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton