Mihaela Rădulescu risipește orice urmă de îndoială, după zvonurile că s-a despărțit de Felix Baumgartner. Cum au fost surprinși cei doi/ FOTO

 Cica Cristina
.

Nu s-au mai afișat o perioadă lungă de timp, motiv pentru care mulți au crezut că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au despărțit. Acum, vedeta pune punct zvonurilor prin intermediul unei fotografii postată pe rețelele de socializare care spune tot!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Mihaela Rădulescu lămurește, în sfârșit, că relația cu Felix Baumgartner nu s-a terminat, după ce s-a vehiculat mult timp că între cei doi s-ar fi produs o ruptură și ar fi survenit chiar și despărțirea.

Acum, prezentatoarea a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare în brațele partenerului ei. Vedeta și iubitul ei au ieșit în pădure, pentru a se relaxa și a se bucura de natură.

Citește și: Irina Rimes face dezvăluiri intime despre viața ei:„I-a fost rușine să mă ducă acasă'

Precum era de așteptat, comentariile au început să curgă pe rețelele de socializare: „Bine ați revenit”, „Asta înseamnă să te bucuri de viață”, „Sunteți minunați, vă ador”, „Este minunat să vă văd din nou împreună”, „Superbi”, „Și când toată lumea vă dădea despărțiți! Să vă fie de bine!”, „În sfârșit. Te așteptam cu o postare”, „Voi doi separat sunteți frumosi, dar împreună sunteți minunați!”, „Ce faini sunteți!”, „Ai aparut, în sfârșit! Sunteti frumoși!”, „Doamne, sunteți atât de frumoși”.

Citește și: S-a aflat cine este iubitul misterios al Andreei Mantea! Partenerul prezentatoarei lucrează tot în televiziune:„Sunt de 4-5 ani împreună'

Odată cu postarea acestei imagini, Mihaela Rădulescu a pus punct oricăror speculații privind o posibilă despărțire de Felix Baumgartner. Se pare că cei doi au luat doar o pauză de la activitatea pe rețelele de socializare, un fel de „detox' de care au avut nevoie ca și cuplu.

Cei doi afișează un zâmbet larg pe buze, par senini și împliniți, semn că relația dintre ei nu doar că nu ar sta pe butuci, dar că le merge extraordinar împreună.

Citește și:Ozana Barabancea, surpriză pe patul de spital.Vedeta este infectată cu noul coronavirus și e internată de mai bine de o săptămână

20. Jose Carreras Gala im Europapark Rust20. Jose Carreras Gala im Europapark Rust

Sursa foo: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton