Mihaela Rădulescu, pe vremea când nu dădea doi bani pe modă. Fotografie rară!

 Oana Popoiag
.

Foarte atentă la aparițiile sale publice, întotdeauna impecabilă, mereu preocupată de makeup și ținută, Mihaela Rădulescu a făcut o excepție postând în social media o fotografie din perioada în care nu dădea doi bani pe tendințe. Este vorba despre o imagine emoționantă de pe vremea când era…bebeluș.

Mihaela, fratele si tatal sauMihaela, fratele si tatal sau

Ne-am obișnuit să o vedem pe Mihaela Rădulescu strălucind în fața camerelor, fie că e vorba de emisiuni tv sau de evenimente exclusiviste unde apare la brațul iubitului ei, Felix Baumgartner. Cu ocazia zilei de naștere a fratelui său, Florin, vedeta a postat pe Instagram o fotografie emoționantă, făcută cu mult timp înainte de a fi supranumită 'divă'.

Citește și:

Mihaela Rădulescu a cucerit Hollywoodul

Fotografie din copilărie

Imaginea postată de Mihaela în social media, unde se află alături de fratele și tatăl său, e însoțită de următorul mesaj: 'La mulți ani, fratele meu bun și atât de drag! Au trecut…niște ani de la poza asta…dar te iubesc la fel! Să fii sănătos și mereu iubit de familia ta minunată!'

Mihaela nu pare să aibă mai mult de doi ani în fotografia respectivă și chiar dacă anii au trecut, iar ea locuiește deja de mult timp la Monaco, a rămas în relații foarte bune cu fratele său mai mare, de profesie fotograf, dar și cu soția acestuia, Anca Rădulescu, makeup artistul preferat al Mihaelei pentru orice apariție la Românii au Talent și nu numai. Se pare că nici Mihaela nu a scăpat în copilărie de 'trendul' nelipsitului fes pe care l-am purtat majoritatea dintre noi, fie vară fie iarnă, 'ca să nu răcim'.

Fotografia este cu atât mai valoroasă cu cât este singura imagine din copilările pe care Mihaela Rădulescu a făcut-o publică pe rețelele sociale, cel puțin în ultimii ani.

Oana Popoiag

Foto: arhiva Viva!, Instagram

Citește și:

'Bătălia' inelelor de logodnă: Meghan Markle vs Prințesa Eugenie

Premiile Grammy 2018 – Best Beauty Looks! Cele mai frumoase machiaje și coafuri pe care le poți copia

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton