Mihaela Rădulescu a cucerit Hollywoodul

 Oana Popoiag
.
Felix Baumgartner și John TravoltaFelix Baumgartner și John Travolta

Mihaela Rădulescu a luat parte peste weekend la cea de-a cincisprezecea ediție a evenimentului Living Legends of Aviation, unde iubitul ei, Felix Baumgartner, a fost recompensat pentru realizările sale în aviație. Într-o ținută demnă de Oscar, Mihaela i-a întâlnit la evenimentul din Beverly Hills pe Harrison Ford și John Travolta.

 

Mihaela Rădulescu a avut parte de un weekend ca-n filme alături de iubitul său, Felix Baumgartner, pe care l-a însoțit la cea de-a cinsprezecea ediție a evenimentului dedicat personalităților din aviație, Living Legends of Aviation.

 

Alături de Harrison Ford și John Travolta

Mândră de faptul că Felix a fost recompensat cu distincția Living Legends of Aviaton, Mihaela nu s-a rezumat doar la a zâmbi pe covorul roșu la brațul iubitului, ci i-a și făcut acestuia numeroase fotografii alături de Harrison Ford, care are licență de pilot de mulți ani, și de John Travolta, gazda serii.

Una dintre fotografiile care le-a atras atenția urmăritorilor Mihaelei pe Instagram a fost cea cu prieteni ai cuplului, la care aceasta a specificat, printre altele, 'psihiatrul lui Felix, Michael Gervais, alături de frumoasa sa soție'. Conform LinkedIn, Michael Gervais este un antreprenor și psiholog sportiv care ajută oamenii să facă performanță sub presiune, așa cum este cazul în meseria lui Felix.

 

Pentru evenimentul care a avut loc în Beverly Hills, Mihaela Rădulescu a ales să poarte o rochie neagră Tom Ford și pantofi Louboutin.

 

Oana Popoiag

Foto: Instagram

 

Citește și:

Andreea Esca a vorbit pentru prima oară despre salariul de la PRO TV!

Andreea Marin, aspru criticată de fanii săi: „Nu fi arogantă!'! Ce răspuns le-a dat vedeta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton