Mihaela Rădulescu și-a distrus iar hainele scumpe, la Ferma: "M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bluzei"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Mihaela Rădulescu prezintă Ferma și cu toții am observat că are mereu apariții impecabile. Prezentatoarea a pus la bătaie o serie de piese vestimentare de firmă din garderoba sa, fără să țină cont că acestea ar putea fi distruse. Lucru care s-a și întâmplat, de altfel, după cum ne-a povestit chiar prezentatoarea de la Ferma. În plus, ne-a mai dat câteva detalii din culisele show-ului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Am văzut că te gospodărești perfect pe acolo și că poți organiza în câteva clipe un ospăț pantagruelic, cu slană, brânzeturi și pălincă… Cum reziști în fața atâtor alimente hipercalorice?

Cu poftă! Mănânc tot ce-mi place, am doar grijă la cantități. Nu gândesc în calorii, ci în plăceri care-mi dau o stare bună. Fac sport zilnic și nu mă chinui cu diete, ci mă delectez cu ce știu că mă face fericită. Nu renunț la joie de vivre nici în pădure. (zâmbește) 

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța:„Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului' / EXCLUSIV

Nu pot să nu-mi amintesc de niște imagini  ilare  din  sezonul  trecut, când ai muls vaca în palton Chanel și bluză albă cu volănașe… Am remarcat că nici anul ăsta nu ai renunțat la garderoba de divă. Mai ai vreo istorisire amuzantă, s-a petrecut vreo „wardrobe malfunction în timpul filmărilor?

Ador contrastele, la fel cum mă incită abordările diferite. Mă amuză maxim să mă joc cu garderoba mea în contextul vieții la țară, doar nu era să-mi pun un trening  și o basma pe cap, ca să fiu „de-acolo. Sigur că există și riscuri în timpul procesului – anul ăsta am primit o porție de balegă proaspătă pe cizmele Marant, niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă Cucinelli,  m-au  înțepat  două  albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bufantă unde intrase albina… Dar, uite, am ce povesti (zâmbește), iau mereu partea bună, nu sufăr pentru obiecte, fie ele și vestimentare.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner:„Trăiesc doar ce are sens total pentru mine'/ EXCLUSIV

Mihaela-Radulescu-2Mihaela-Radulescu-2

Spuneai  că  acesta  va  fi  cel  mai „tare sezon „Ferma. Știu că n-o să-mi zici care sunt concurenții tăi preferați, dar… dă-ne măcar câteva detalii savuroase de culise!

Îmi plac foarte mult niște fete anul acesta. Felul  în  care  apar,  modul  în  care reacționează, cum muncesc, dar și cum știu să se distreze. Bine, nici băieții nu-s mai prejos, dar le-am subliniat pe concurente pentru că de acolo vin cele mai multe și mai neașteptate surprize. I-am pedepsit, le-am dat misiuni total neplăcute, i-am certat, i-am adus la limitele alea pe care vrem toți să știm dacă le trec sau nu. Grozavă vitrină umană, n-ai cum să rămâi indiferent. Îmi sunt dragi toți, chiar și cei pe care i-am chinuit cel mai mult. Sunt Oameni, ca noi toți, au voie să greșească și să învețe din greșeli, dar a trebuit să joc un rol mult mai dur anul acesta. Sper să-mi mai dea „bună ziua când ne-om vedea pe stradă. (râde)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Citește și: Usher a devenit tată pentru a treia oară. Prima fotografie cu fetița artistului:'Ne simțim binecuvântați'

Vezi şi ce faci dacă te înțeapă o albină – remedii naturale și precauții!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton