Ce dietă draconică a ținut Michelle Pfeiffer pentru a slăbi: a mâncat numai supă de roșii. La 62 de ani, respectă regimul vegan

 Cica Cristina
.

Are 62 de ani și o siluetă de invidiat. Însă, Michelle Pfeiffer nu a dus întotdeauna un stil de viață sănătos, apelând chiar și la diete drastice, atunci când situația a cerut-o! Iată ce face actrița pentru a se menține în formă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Michelle Pfiffer are 62 de ani și afișează un trup de invidiat. A devenit vegană și are grijă să ducă un stil de viață foarte sănătos, care să îi asigure longevitate.

De asemenea, face mult sport, alergând zilnic nu mai puțin de 10 km. În plus, merge 5 zile din 7 la sală: Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât mai puțin poți trișa. Astfel, acum sunt mult mai conștiincioasă decât obișnuiam să fiu.', a declarat Michelle Pfeiffer la un moment dat.

Citește și: Dieta ținută de Elizabeth Hurley, la 55 de ani!Respectă cu sfințenie trei reguli

Însă, nu a fost dintotdeauna așa. Mai mult, la început de carieră vedeta fuma foarte mult și nu prea ținea cont de reguli pentru a se menține în formă.

Cu timpul, însă, în numele pasiunii a fost nevoită să facă o serie de sacrificii. Printre acestea s-a numărat și regimul alimentar dur pentru rolul din 'Scarface', când vedeta a fost nevoită să slăbească foarte mult.

Citește și: Gwyneth Paltrow a pozat complet goală, la 48 de ani! Ce dietă ține pentru un trup perfect:are câteva produse interzise

Michelle Pfeiffer s-a înfometat pentru a slăbi

Michelle Pfiffer a ținut o dietă drastică: s-a înfometat, consumând numai supă de roșii.

„Jucam rolul unei femei dependente de cocaină, aşa că asta era parte din rol. Pe măsură ce filmam, am devenit din ce în ce mai slabă şi tot mai vlăguită. Problema a fost că producţia a durat şase luni. M-am înfometat până la final pentru că filmarea scenei de la sfârşitul filmului, în care trebuia să fiu foarte slabă, se tot amâna', a spus Michelle Pfiffer.

Regimul extrem a dat rezultate remarcabile… pentru rol, căci Michelle Pfeiffer a stârnit îngrijorări la momentul respectiv. Cu timpul și-a revenit, iar acum este extrem de atentă la ceea ce consumă.

Michelle-Pfeiffer-1Michelle-Pfeiffer-1

Citește și: Dieta Evei Mendes.Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani

Michelle Pfeiffer este vegană la 62 de ani

Vedeta în vârstă de 62 de ani se hidratează corespunzător, consumând cel puțin doi litri de apă pe zi.

„Îmi place dieta vegană pentru că ador carbohidrații. Consumul acestui tip de mâncare este mult mai sănătos și eviți o mulțime de toxine care ar putea îmbătrâni pielea și corpul. Am observat o diferență pe pielea mea la scurt timp după ce am devenit vegană. Cu cât îmbătrânesc, cu atât cred că acest regim a fost creat pentru a trăi mai mult„, a precizat Michelle Pfeiffer.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton