Metoda neobișnuită prin care actorul Dorel Vișan s-a vindecat de hepatită cronică virală, stadiu grav: "Virușii mi i-am imaginat ca pe nişte..."

 Cica Cristina
.

Marele actor Dorel Vișan a fost diagnosticat cu hepatită cronică virală. Boala poate fi ținută sub control într-un stadiu incipient, însă în cazuri grave se poate ajunge la ciroză sau insuficiență hepatică. Actorul s-a vindecat printr-o metodă mai puțin obișnuită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prezentatorul Cristi Brancu a povestit cum a reușit actorul Dorel Vișan să învingă o boală atât de gravă precum hepatita cronică virală.

Maestrul Dorel Vișan află că suferă de hepatită cronică virală. Stadiu grav. Medicamentele alopate nu rezolvă mare lucru. Apoi, își PROGRAMEAZĂ MENTAL să se vindece în trei săptămâni. Cu spiritul. Și reușește! Suferința începuse cu 26 de ani în urmă, când decesul sotiei îl doborâse psihic, picase în depresie și alcool și ieșise prin sfatul unui spirit înalt.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au mutat deja împreună, după ce s-au îndrăgostit la Ferma?Detaliul care i-a dat de gol

Vizitele în Tibet, lecturile despre medicina orientală l-au adus la o stare uluitoare de înțelepciune: Eu am vorbit cu ficatul, l-am scos (imaginar), l-am luat în braţe şi l-am mângâiat și i-am făcut o carapace de apă­rare, ca aceea a unei broaşte ţestoase. Mental, în jurul ficatului, am pus o plasă, care să-i permită res­piraţia, dar prin care viruşii, care îl înconjurau să nu mai poată ajunge la el. Pe viruşi mi i-am imaginat ca pe nişte căluţi de mare ce încercau să-şi bage nasurile alungite prin plasa de care v-am vorbit. Ori acolo, în interiorul ficatului, lângă plasa aceea, mai aveam eu niște oameni' ai mei, aliaţii mei, care mă slujeau și care veneau cu nişte săbii şi tăiau nasurile căluţilor, adică ale viruşilor. Pare copilăresc ceea ce vă spun, pare un joc de copil. E ca o poveste.', a transmisCristi Brancu pe rețelele de socializare.

Citește și: Mario Fresh, primele declarații despre ruperea prietenei cu Alex Velea. De la ce a pornit totul:„Ne-am separat'

Dorel-Visan-1Dorel-Visan-1

Dorel Vișan: „Am avut o cădere psihică și unde poți să te aduni?”

Dorel Vișan, în vârstă de 82 de ani, este încă în formă și plin de energie. Nu i s-au dat prea multe șanse după ce a primit diagnosticul crunt, însă actorul nu s-a dat bătut și a luptat cum a știut el mai bine. Pe lângă tratament, a apelat la o metodă diferită și se pare că a funcționat!

Citește și: Însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol are probleme. Vedeta le-a cerut ajutorul fanelor:„Voi cum procedați, cum gestionați asta?'

Eu am avut o mare suferință. Soția mea s-a îmbolnăvit foarte tânără, avea doar 48 de ani și în 2 ani de zile a plecat și am avut o cădere psihică. Se întâmpla acum 26 de ani. Această cădere psihică o au foarte mulți oameni pentru că noi nu mai înțelegem că suntem legați unii de alții. Nu putem trăi unii fără ceilalți, iar dezvoltarea noastră ca oameni nu se face prin noi, ci prin ceilalți. Am avut o cădere psihică și unde poți să te aduni? În băutură, care te distruge. (…) Am fost aproape de ciroză. Pe o scară de la 1 la 10, eu eram la 7.', a spus Dorel Vișan la Agenția VIP'.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton