Mesajul transmis de Oana Roman, după ce a aflat că Adelina Pestrițu are coronavirus: "Târziu am aflat că..."

 Cica Cristina
.

Oana Roman a transmis, cu lacrimi în ochi, un mesaj pe rețelele de socializare, după ce Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta susține că a aflat târziu despre starea prietenei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a anunțat pe Instagram, cu lacrimi în ochi, că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus! Vedeta a povestit că a rămas fără gust și fără miros și a povestit detaliat, de pe patul de spital cum s-a întâmplat totul: „Am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult și că m-a făcut și căldura să mă simt așa. Ulterior am simțit că îmi pierd din puteri și am luat decizia să merg să mă odihnesc. Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat, a povestit ea.

Citește și: Soția lui Alin Oprea are comportamente… nebănuite!Larisa l-a bătut pe paznicul de la liceul fiicei sale până l-a luat Salvarea

Oana Roman a aflat târziu că Adelina Pestrițu are coronavirus

Oana Roman a aflat târziu de anunțul prietenei sale privind momentele prin care trece, însă a ținut să-i transmită imediat urări de bine.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei.Cu ea a înlocuit-o pe Bianca Comănici

Fiica lui Petre Roman i-a urat sănătate și putere Adelinei Pestrițu, infectată cu noul coronavirus.

'Târziu am aflat, uitându-mă pe Instagram, că prietena mea, Adelina Pestrițu, s-a îmbolnăvit de COVID. Și vreau să îi urez foarte multă sănătate, să îi spun că o îmbrățișez și că îi transmit putere', a spus Oana Roman într-un story.

Citește și:Robert Pattinson a fost testat pozitiv cu COVID-19.Filmările pentru 'The Batman' s-au suspendat

Adelina Pestrițu se află în acest moment la Spitalul Militar ROL 2, aflat în Otopeni, în curtea Institului de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan.

Adelina-Pestritu-1-4Adelina-Pestritu-1-4

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton