Mellina, declarație neașteptată depre relația cu Marius Crăciun, la Survivor: „Nu ne-am conectat”

 Mirea Roxana
.

Mellina a fost recent eliminată de la Survivor România și a putut să răspundă acuzațiilor Rominei, fostă concurentă a competiției filmată de Kanal D în Republica Dominicană. Romina a spus că Mellina ar fi făcut orice să îi atragă atenția lui Marius Crăciun. Acum, Mellina are și ea drept la replică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Romina, în perioada în care a fost la Survivor, a observat că Mellina încearcă să-i atragă atenția lui Marius Crăciun. Fosta Războinică a dezvăluit că Mellina făcea exerciții fizice într-un costum de baie „minuscul’ doar ca să îl facă pe Marius Crăciun să se uite la ea.

bun-19bun-19

Observam că Mellinei îi plăcea foarte mult de Marius si incerca sa se bage in toate discutiile. Cand a venit Marius, a sarit in bratele lui. La jocuri si in camp facea tot felul de chestii. Noi eram acolo in cabana si mai discutam, nu barfeam, si venea Mellina. Ea in ultima perioada s-a pus sa faca genuflexiuni si fandari si era doar intr-un costum de baie minuscul si venea in fața lui, își desfăcea picioarele să facă genuflexiuni și se apleca asa intr-un stil mai lasciv', a spus Romina după ce a fost eliminată de la Survivor România.

Citește și: Mellina, eliminată de la Survivor România:'Tremur efectiv'

Citește și: Tragedia prin care a trecut Mellina de la Survivor. A fost la un pas de moarte:„Eram plină de pământ…'

Citește și: Alexandra Stan, primele declarații despre relația cu Tristan Tate:„Simt ceva, dar știi cum e…'

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, totul despre copilăria grea și relația cu mama Geta:„Știu cum e să fii și sărac, și bogat' / EXCLUSIV

Mellina, despre relația cu Marius Crăciun de la Survivor

Acum, la mai bine de o lună de când Romina a fost eliminată, Mellina a părăsit și ea competiția Survivor România și a putut să răspundă acestor acuzații. Războinica neagă acuzațiile și spune că ea și Maria Hîngu începuseră să se antreneze, dar nu erau știe cine se nimerea să fie lângă ea.

„Eu cu Marius nici nu prea am fost foarte apropiați. Nu ne-am conectat mai deloc. Eu nu știu în fața cui am făcut genuflexiuni. Eu cu Maria începusem să facem fandări, ne antrenam când aveam mai multă energie.

Făceam câteva exerciții, dar nu știu în fața cui eram. Nu știu cine era în stânga, în dreapta, în fața mea', a spus Mellina de la Survivor pentru Wowbiz.ro, la Ștafeta Mixtă.

Mellina de la Survivor, despre Musty

De asemenea, pe lângă speculațiile referitoare la faptul că Mellina ar fi vrut să îi atragă atenția lui Marius Crăciun, s-a tot zvonit că între ea și Musty s-ar fi înfiripat ceva. După ce a ieșit din competiție, Musty a declarat că o iubește, într-adevăr pe Mellina, dar ca pe o soră.

Musty a fost acel om a cărei pierdere cred că am simțit-o cel mai puternic. El mi-a fost acel frate mai mare care, atunci când îmi era greu și simțeam că nu mai pot, el întodeauna îmi zicea „ești puternică. Tu poți' și stăteam la discuții cu el și mă ajuta. Exact cum m-ar fi ajutat sora mea. Așa l-am simțit pe Musty. Ca pe fratele meu mai mare. El a devenit la Survivor fratele meu mai mare. Nu se poate vorbi despre un alt fel de relație pentru că ar fi fost ciudat', a spus Mellina după ce a fost eliminată de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton