Melania Trump a mers la vot într-o ținută de 13 mii de dolari și fără mască. Cum și-a făcut apariția la secția de votare din Florida

 Stamen Diana
.

Melania Trump a mers la vot la centrul de recreere Morton și Barbara Mandel din Palm Beach, Florida, într-o ținută de 13 mii de dolari și fără mască. Prima doamnă a venit înconjurată de agenți ai Serviciului secrete, de asistenți și de supervizorul alegerilor din district, Wendy Sartory Link, care purtau toți măști.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ieri, 3 noiembrie, a fost ziua în care americanii își aleg Președintele. Melania Trump a mers la vot la alegerile prezidențiale în Palm Beach, Florida, unde a purtat o ținută de 13 mii de euro. Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a ales o rochie Gucci în valoare de 4.500 de dolari, o geantă Hermes Kelly Toile care costă 7.500 de dolari și o pereche de pantofi Louboutin în valoare de aproximativ 1.000 de dolari.

„Este ziua alegerilor, așa că am vrut să vin aici aici pentru a vota', a spus ea. Donald Trump a votat anticipat, în urmă cu câteva zile. Deși a purtat o ținută de zeci de mii de euro când a mers la vot, Melania Trump a uitat complet de masca de protecție. Prima doamnă, care a contractat noul coronavirus luna trecută, a zâmbit și a declarat reporterilor că se simte minunat, potrivit nytimes.com. Soția lui Donald Trump era înconjurată de agenți ai Serviciului secrete, de asistenți și de supervizorul alegerilor din district, Wendy Sartory Link, care purtau toți măști. Oficialii locali au declarat că Melania Trump a fost singura persoană aflată în acel moment în secția de votare.

Melania Trump a mers la vot într-o ținută de 13.000 de dolari și fără mascăMelania Trump a mers la vot într-o ținută de 13.000 de dolari și fără mască

Melania Trump a mers la vot într-o ținută de 13.000 de dolari

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a atras toate privirile în ziua în care s-a prezentat la secția de votare pentru a-și susține soțul. Melania Trump, în vârstă de 50 de ani, a purtat o rochie midi, fără mâneci, având în vedere că temperaturile din Florida sunt ridicate. Soția lui Donald Trump a accesorizat la rochia Gucci o geantă în valoare de 7.500 de dolari și o pereche de pantofi nude de la un brand de lux.

Melania Trump a vrut să arate că este alături de soțul ei și a mers în persoană la secția de votare, care se află la doar 10 minute de mers cu mașina de la reședința principală oficială a lui Donald Trump.

Citește și: Melania și Donald Trump, fotografiați fără mască, în mulțime. Petrecere de Halloween la Casa Albă, fără respectarea măsurilor din pandemie

Citește și: Melania Trump a pozat complet nud. O cântăreață celebră a făcut publice fotografiile, în semn de răzbunare

Citește și: Tensiuni evidente între Melania și Donald Trump! Prima Doamnă a făcut un gest în public ce indică noi probleme în relație

Citește și: Dezvăluiri de la Casa Albă. Cum l-a convins Melania pe Donald Trump să candideze la președinția SUA. „A renegociat contractul prenupțial și i-a impus limite fiicei lui, Ivanka”

FOTO: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton