Meghan Markle și Prințul Harry, așa cum nu i-ai mai văzut niciodată. Cum au fost fotografiați în L.A.: îmbrăcați casual și cu măști chirurgicale, nimeni nu i-a recunoscut!

 Oana Popoiag
.

În perioada sărbătorilor pascale, Meghan Markle și Prințul Harry nu au stat acasă. Cei doi s-au implicat în acțiuni de voluntariat, mergând din ușă-n ușă pentru a le duce mâncare bolnavilor aflați în izolare. Îmbrăcați simplu și comod, având echipament de protecție, cei doi nu au fost recunoscuți pe stradă.

Mutați recent în Los Angeles, foștii Duci de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, s-au implicat activ în lupta împotriva coronavirusului. Cei doi au făcut zilele trecute voluntariat, mergând din ușă-n ușă să le ducă mâncare bolnavilor cronici aflați în izolare.

Meghan și Harry s-au alăturat organizației nonprofit Project Angel Food, care pregătește și livrează mâncare pentru bolnavii cronici din Los Angeles, aflați în imposibilitatea de a-și procura singuri hrană în plină pandemie de coronavirus. Fostul cuplu regal a făcut voluntariat două zile, timp în care au mers la numeroase case.

Meghan Markle și Prințul Harry, cu măști și mănuși pe străzile din L.A

Îmbrăcați în haine comode, total diferite față de strălucirea cu care ne-au obișnuit cât au făcut parte din familia regală britanică, având mască și ochelari, cei doi nu au fost recunoscuți de nimeni. Doar SUV-ul care îi însoțea în permanență putea ridica semne de întrebare.

Richard Ayoub, directorul ONG-ului, a declarat pentru CNN că ajutorul dat de Meghan și Harry a fost unul vital.

'Numărul celor care au nevoie de ajutor a crescut de când s-a impus carantina, iar noi aveam mare nevoie de ajutor cu livrarea. Noroc cu Meghan și Harry. Au acoperit cam 30% din livrări, în două zile. Lumea nu i-a recunoscut, nu, pentru că sunt îmbrăcați normal și poartă mănuși și măști', a spus Richard Ayoub.

Meghan Markle și Prințul HarryMeghan Markle și Prințul Harry

Foto: Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton