Meghan Markle, prima apariție publică în Marea Britanie de când a părăsit Casa Regală. Nici vorbă de regrete, bruneta era toată un zâmbet!

 Oana Popoiag
.

Au trecut aproape două luni de când Prințu Harry și Meghan Markle s-au mutat în Canada, încetând să mai ia parte la evenimentele organizate de Casa Regală. Celebrul cuplu a marcat aseară prima apariție oficială în Marea Britanie de când a decis să se rupă de o tradiție seculară. Lui Meghan Markle îi priește schimbarea, căci radia de fericire într-o rochie albastră.

Au trecut aproape două luni de la Megxit, momentul în care Casa Regală a primit una dintre cele mai neplăcute suprize din istorie: Prințul Harry și Meghan Markle renunțau la titlul de membri seniori ai Casei Regale Britanice, alegând să ia viața de la capăt în Canada.

Meghan Markle, prima apariție publică în Marea Britanie după Megxit

După ce a părăsit țara împreună cu soțul său și cu bebelușul Archie, Meghan Markle nu a mai bifat, spre deosebire de Prințul Harry, nicio apariție publică. Iată că aseară, aceasta a avut prima apariție oficială în Marea Britanie, luând parte la Endeavour Fund Awards din Londra.

La brațul soțului ei, într-o rochie albastră, creată de Victoria Beckham, ce-i punea silueta în evidență, Meghan Markle radia de fericire și era toată numai un zâmbet, semn că nu regretă câtuși de puțin decizia de a pleca în Canada, lăsând obligațiile de Ducesă în spate. Dar rămânând cu un capital de imagine uriaș, ce-i aduce profituri imense, chiar dacă Megxit i-a adus un val de antipatie mare.

Meghan Markle și Printul HarryMeghan Markle și Printul Harry

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton