Meghan Markle, acuzată de intimidare și umilire. Asistenții regali au depus plângere împotriva ei

 Mirea Roxana
.

Meghan Markle este acuzată că a intimidat membri ai personalului regal. Doi funcționari au dezvăluit că au fost intimidați de soția Prințului Harry, iar un membru al personalului a acuzat-o de „umilire'. Buckingham Palace a angajat un cabinet de avocatură care să investigheze întreaga situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle a întrat într-un alt scandal cu familia regală britanică. Ducesa de Sussex este acuzată că ar fi intimidat membri ai personalului regal. Buckingham Palace a angajat un cabinet de avocatură care să ancheteze situația în urma unor dezvăluiri în presa britanică, la începutul lui martie, potrivit cărora asistenţii regali au depus o plângere împotriva lui Meghan Markle în 2018.

re7-1re7-1

Unul dintre membrii personalului a acuzat-o pe Meghan Markle că l-a „umilit', iar doi funcționari de rang înalt o acuză de intimidare.

Angajamentul nostru de a examina circumstanţele acuzaţiilor unor foşti membri ai personalului ducelui şi ducesei de Sussex se concretizează, însă nu vom face comentarii publice cu privire la acest subiect', a declarat luni pentru CNN un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Meghan Markle și Prințul Harry nu au comentat cu privire la aceste acuze, însă un purtător de cuvânt al celor doi a spus că acuzațiile sunt „defăimătoare' și că nu este nimic adevărat, potrivit adevărul.ro.

Citește și: Televiziunea din România care difuzează integral interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry, de la Oprah.În ce zi îl puteți urmări

Citește și: De ce i-a interzis Familia regală lui Meghan Markle să socializeze cu prietenii și chiar să iasă cu mama ei în oraș

Citește și: Alexandra Velniciuc a avut COVID-19:„Am trecut cu nesimțire peste el'

Citește și: Jador a revenit la Survivor, după accidentare.Cum au reacționat colegii când l-au văzut

Meghan Markle acuză familia regală de rasism

Investigațiile privind acest caz vin în urma interviului acordat de către Meghan Markle și Prințul Harry vedetei de televiziune Oprah Winfrey care a generat o criză majoră în sânul familie regale britanice.

Ducii de Sussex au acuzat familia regală de rasism și de faptul că membrii acesteia și-au arătat îngrijorarea cu privire la culoarea pielii lui Archie.

„Ei nu au vrut ca el să fie prinţ. Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte', a mărturisit Meghan, fără să dea însă nume.

Ducii de Sussex s-au căsătorit în secret

Poate cea mai șocantă veste pe care au dat-o Meghan Markle și Prințul Harry în interviu a fost faptul că, de fapt, în momentul în care o lume întreagă i-a văzut punându-și pirostriile ei erau deja căsătoriți de trei zile! Cei doi au spus DA în faţa arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, înainte de ceremonia din 19 mai 2018.

Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca unirea noastră să fie între noi', i-a spus Meghan Markle lui Oprah Winfrey.

Întrebată dacă povestea ei de dragoste cu Harry a avut până la urmă un final fericit, Meghan a mărturisit: „Mai fericit decât al oricărui basm pe care l-ai citit vreodată.

Sursa Foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton