Medeea Marinescu, despre frumoasa prietenie cu Florin Piersic: "Am ajuns să ne cunoaştem atât de bine încât ne place să ne surprindem, să ne facem mici farse sau glume"

 Cica Cristina
.

Medeea Marinescu și Florin Piersic joacă de peste zece ani în piesa 'Străini în noapte'. Au trăit multe experiențe împreună și îi leagă o serie de amintiri. Actrița face câteva dezvăluiri despre frumoasa lor prietenie.

1.-Medeea-Marinescu-61.-Medeea-Marinescu-6

După atâta vreme și atâtea spectacole jucate împreună, Medeea Marinescu și Florin Piersic se înțeleg foarte bine și pot improviza fără probleme, spre delciul publicului. Cei doi au simțul umorului bine dezvoltat, astfel că fac adesea mici farse sau glume.

'Fără să greşesc, e cel mai iubit actor. Nu o să stau aici să explic de ce, căror roluri sau întâmplări li se datorează această iubire. Important e că ea există şi nu poate fi negată de nici cei mai înverşunaţi cârtitori. E o mare şansă să fiu alături de el pe scenă. Nu-i place să fie domnit sau măiestrit. Nu simt asta ca pe o povară, ci ca pe o mare bucurie. Am ajuns să ne cunoaştem atât de bine încât improvizăm, ne place să ne surprindem, să ne facem mici farse sau glume. Publicului îi place asta şi râde şi se bucură cu noi… Improvizaţiile pe care le facem în interiorul poveştii o îmbogăţesc şi o fac să rămână vie. Am adunat atâtea amintiri în atâţia ani de când jucăm (iată, sunt 10 ani) şi poate că peste ani le voi aşterne pe o hârtie', a spus Medeea Marinescu pentru click.ro.

Citește și: Incredibil ce pensie primește Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori ai României. A petrecut o viață pe scenă, dar…

Cei doi au jucat împreună în nu mai puțin de 1.270 de spectacole, atât în țară, cât și în afară: „Astăzi, împreună cu Medeea, împlinim 1.270 de spectacole de când jucăm această piesă nu doar în România, la Bucureşti, ci şi în toate oraşele pe care le ştiţi, Bruxelles, Ljubljana, Toronto, Montreal, Tel Aviv, Windsor şi Londra. Noi suntem emoţionaţi şi bucuroşi că aţi venit şi astăzi în număr mare aici. Aşa cum spunea maestrul Radu Beligan, cel mai preţios partener al nostru de scenă este publicul. Deci dumneavoastră. Să vă dea Dumnezeu ce ştiu eu, iar eu ştiu o grămadă de prostii. Vă îmbrăţişez cu tot sufletul', a spus Florin Piersic

Medeea Marinescu, despre Florin Piersic: „Să fie iubit ca și până acum”

De ziua marelui actor, pe 27 ianuarie, Medeea Marinescu i-a transmis un mesaj special: „Aveam cu zece ani mai puțin, și eu, și bunul meu Florin Piersic, atunci când am pornit împreuna aventura Străinilor în Noapte… și de atunci o tot jucăm, și sper sa o mai jucăm, atât timp cât publicul ne va dori. Da, pentru că adevărul e ca vrem sa fim iubiți. Orice actor vrea asta (și cine neagă acest lucru, eu zic că minte, sau se minte pe sine).

Citește și: Actriţa care i-a fost amantă 9 ani lui Florin Piersic: „Era un diavol frumos!'/ Gabriela Werner e superbă şi acum, la 71 de ani!

Așa ca singura urare pe care i-aș spune-o lui Florin, e să fie iubit, ca și până acum, de publicul sau, de prietenii buni și adevărați, de familie. Și să fie sănătos să ducă povara acestei iubiri.

Cu o tandră invidie pentru că la frageda varsta de 184 de ani' (cum îi place lui să se laude) este mereu pe drum de la un spectacol la altul și are o gramada de planuri și turnee de onorat, îi spun si eu: La Mulți Ani Florin!!!”

Sursa foto: Facebook, Hepta

Citește și: Adevărul despre problemele de sănătate ale lui Florin Piersic.Cum arată și cum se simte marele actor la 83 de ani, după un an complicat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton