Meda și Nicos, eliminați de la Puterea Dragostei împreună: "Iubirea lor nu mai suportă bariere"

 Cica Cristina
.

Nicos și Meda au părăsit Puterea dragostei împreună. Cei doi concurenți au fost eliminați după ce și-au exprimat dorința în acest sens. Își vor continua povestea de dragoste în România, departe de camerele de luat vederi și de orice bariere impuse.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nicos și Meda de la Puterea Dragostei și-au găsit liniștea și fericirea unul în brațele altuia și își doresc să-și trăiască iubirea departe de camerele de filmat sau de concurs.

Cei doi au decis să plece din Casa Dragostei și astfel au fost eliminați de la Puterea Dragostei.

Meda-Nicos-Puterea-Dragostei-1Meda-Nicos-Puterea-Dragostei-1

Premieră la Puterea Dragostei

Prezentatoarea Cristina Mihaela a fost cea care a făcut anunțul.

„Dragi concurenți, după cum v-am obișnuit, noi am ținut cont de dorințele și cerințele voastre. Pentru prima dată, un cuplu și-a exprimat dorința de a pleca acasă pentru că dragostea lor nu mai suportă bariere. Regula acestei competiții a devenit imposibil de respectat pentru cei în cauză, petru că ei susțin că nu mai pot sta departe unul de celălalt, așa cum ne-au mărturisit chiar ei astăzi.

Este vorba despre Meda și Nicos, pe care Puterea dragostei i-a adus din nou împreună. Noi am hotărât să nu stăm în calea fericirii lor și să le oferim șansa de a pleca împreună să își trăiască în România povestea lor de iubire. În această seară vor fi eliminați Meda și Nicos, indiferent de voturile voastre', a transmis Cristina Mihaela.

Citește și: Bătaie în casa Puterea Dragostei! Meda și Alexandra s-au certat pentru Nicos:„Te fac afiș'

Citește și: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei l-a uitat pe Iancu Sterp! Are un nou iubit:”Suntem împreună de 3 luni”

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanțu de la Puterea Dragostei s-a despărțit iar de iubit:”Am avut noroc…”

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie:„A fost ceva înfiorător'/ EXCLUSIV

Nicos de la Puterea dragostei, prima declarație după eliminare

Dragostea dintre Nicos și Meda a fost pusă la încercare de-a lungul competiției, cu suișuri și coborâșuri. Cei doi au decis să mai acorde o șansă relației lor, însă în afara competiției.

Nicos și Meda se cor reîntoarce în țară împreună, fără urme de regret.

„În viață avem nevoie de multe lucruri ca oameni, dar iubirea este mai presus decât orice și nu îmi va fi frică niciodată să renunț la multe lucruri pentru iubire', a declarat el , ținându-și partenera în brațe.

„În aplauzele colegilor voștri vă urez să fiți fericiți până la adânci bătrâneți. Felicitări pentru tot!', le-a transmis Cristina Mihaela concurenților.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton