Marius Tucă a izbucnit în plâns când a aflat de moartea lui Florin Condurățeanu: „Îmi pare rău că nu am apucat să...”

 Mirea Roxana
.

Vestea tristă că Florin Condurățeanu a murit a îndurerat pe foarte multă lume, iar printre cei mai afectați se numără și colegii de breaslă ai regretatului jurnalist. Marius Tucă a izbucnit în plâns în timp ce a vorbit despre Florin Condurățeanu, care i-a fost mentor, și a dezvăluit ce regret are în ceea cel privește pe acesta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Marius Tucă este foarte afectat de vestea morții lui Florin Condurățeanu. Acesta nu a putut să își stăpânească lacrimile și a dezvăluit că l-a avut ca mentor pe regretatul jurnalist, asemenea multor altor jurnaliști din generația tânără. Marius Tucă a vorbit la Antena 3 despre relația strânsă pe care o avea cu omul de televiziune.

1917930_100252496657307_707041_n-11917930_100252496657307_707041_n-1

Marius Tucă a mai mărturisit și ce regret are în ceea ce-l privește pe Florin Condurățeanu. De asemenea, regretatul jurnalist a fost un sprijin pentru Marius Tucă în foarte multe situații, fie ele profesionale sau care țineau de viața personală.

Citește și: Mircea Badea, șocat de moartea lui Florin Condurățeanu:„Era cel mai iubitor om. Poate că de-asta inima…'

Citește și: Drama lui Florin Condurățeanu.Ambii părinți i-au murit în același spital, unul după celălalt

Citește și:Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator

Citește și: Carmen Brumă, totul despre relația cu Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea:„Seamănă mai mult cu Mircea'/ EXCLUSIV

Marius Tucă, afectat de moartea lui Florin Condurățeanu

Marius Tucă a spus că l-a perceput pe Florin Condurățeanu ca fiind nemuritor. Acesta regretă că nu a apucat să îi scrie o scrisoare în care să îi mulțumească pentru tot ce a făcut pentru el. Jurnalistul nu și-a putut stăpâni lacrimile în timp ce a vorbit despre mentorul lui.

A fost o viață de om. Era refugiul nostru, al ziaristilor mai tineri. Când nu mai exista nicio cale, niciun răspuns, atunci exista Țuțu. Îmi dau seama că l-am văzut nemuritor. Îmi pare rău că nu am apucat să scriu o scrisoare pe care am vrut s-o fac publică dintotdeauna. Am simțit să-i scriu scrisoarea asta, să-i mulțumeasc pentru momentele în care nu aveai nicio soluție și el venea cu o soluție simplă și cu explicație din viață', a spus printre lacrimi Marius Tucă, la Antena 3.

Florin Condurățeanu a fost un model pentru Marius Tucă

Florin Condurățeanu era o persoană foarte importantă pentru Marius Tucă. Jurnalistul a mărturisit că mereu l-a văzut ca fiind mentorul de la care a avut foarte multe lucruri de învățat. În plus, Marius Tucă a spus că întotdeauna a admirat la Florin Condurățeanu determinarea lui de a-i învăța pe ceilalți cât de frumoasă este profesia de jurnalist.

M-am uitat la determinarea lui în a-i învăța pe ceilalți, în a le spune cât de frumoasă e meseria asta. Am atâtea amintiri legate de el. (…)Nu cred că mai există un gazetar așa cum e el, un ziarist de modă veche, dar în sensul cel mai bun al cuvântului', a mai spus jurnalistul.

Florin Condurățeanu s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 71 de ani, pe data de 28 iunie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton