Marius Manole, prezentatorul emisiunii "Întrebarea mesei rotunde" de la PRO TV Plus: "I-am luat show-ul lui Daragiu și sunt mândru"/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Marius Manole este noul prezentator al emisiunii „Întrebarea mesei rotunde”, de la PRO TV, după ce a preluat ștafeta de la Alex Dargiu. Actorul ne-a povestit cum a fost perioada de lockdown pentru el ca actor, despre cât de mult s-a implicat în online, cu ce se ocupă în viața de zi cu zi, ce face când nu este pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Spune-ne un moment în care te-ai simțit, cu adevărat, mândru de tine.

Acum! I-am luat show-ul lui Daragiu și sunt mândru că am reușit. Nu m-a invitat în niciunul dintre sezoanele trecute, așa că am găsit soluția: mă invit eu pe mine însumi! Nu e ăsta un motiv de mândrie? Este, îți zic eu!

Marius-Manole-1-1Marius-Manole-1-1

Cum arată o zi din viața ta, care este primul lucru pe care-l faci dimineața?

Primul lucru… e, păi deschid ochii, na, ca tot omul, ce să fac. Ascult niște muzică, iau micul-dejun pe care, de cele mai multe ori îl pregătesc singur, că mă ajută să mă trezesc mai repede, mai scot câinele la plimbare, adica eu îl plimb pe el, el mă plimbă pe mine, merg la repetiții… citesc scenarii, fac niște mișcări așa, de formă, ca să mă pot lăuda acum că fac sport, iar seara, în general, spectacol.

Citește și: Marius Manole este noul prezentator al emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde pe PRO TV Plus

Citește și: Marius Manole, critici dure la adresa TVR după ce a refuzat să-l plătească:”Pentru mizeria aia de Revelion au existat bani!”

Citește și: Andreea Antonescu, noua concurentă Survivor?Cântăreața o înlocuiește pe Alexandra Stan

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Adriana Bahmuțeanu, scandal la TV:„Du-te la un control!'

Ce face Marius Manole când nu este online

Hai vorbim puțin despre tine. Ce face Marius Manole când nu este online? Ce nu se vede pe conturile tale de social media?

Nu prea se văd animalele pe care le am acasă, câinele e timid și degeaba îl chemi la poze, pisicile, știi cum sunt… arogante și cu prea multe pretenții… Tot așa, m-am gândit să nu se vadă pe social media momentele în care fac baie sau mă spăl pe dinți.

Ce fac… nu te gândi că am o viață d-asta nemaivazută, citesc foarte mult; bine și dacă n-aș fi făcut-o, tot asta ziceam, dar serios, citesc mult, mai fac niște fitness, îmi place să mă plimb cu muzica-n căști și să mă gândesc, să analizez, știi… activitățile alea pe care le au oamenii inteligenți și pe care nu înțeleg de ce le am și eu…

Sursa foto: Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton