Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman: "A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa"

 Cica Cristina
.

Au trecut trei luni de când Oana Roman și Marius Elisei au divorțat. S-au despărțit fără scandal, fără să expună motivele despărțirii, iar acum fostul soț al Oanei și-a refăcut viața. Marius Elisei are o nouă iubită, iar Oana Roman nu a părut deranjată de vestea în sine, ci mai degrabă pentru că Isa nu mai petrece timp suficient cu tatăl ei. Vedeta l-ar fi rugat să meargă împreună într-o vacanță, însă s-a lovit de un refuz categoric.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit pe cale amiabilă în urmă cu câteva luni și au decis să facă ce este mai bine pentru fiica lor. Vedeta a precizat că vrea ca el să facă parte în continuare din viața Isei.

Oana-Roman-Marius-Elisei-1Oana-Roman-Marius-Elisei-1

Marius Elisei are o nouă iubită

Lucrurile par să se fi schimbat totuși de când Marius Elisei are o nouă iubită. Bărbatul și-a refăcut viața după căsnicia eșuată cu Oana Roman și de atunci a refuzat-o nu doar pe Oana, ci și pe fiica lui. Fetița și mama ei i-au propus să meargă cu ele în vacanță în Egipt, cu ocazia zilei de naștere a Oanei, iar Marius ar fi refuzat categoric.

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.' A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are pe cineva', a spus Oana Roman, la Xtra Night Show.

Citește și: Momentul adevărului! Câți centimetri în talie are Oana Roman, după ce a slăbit:s-a măsurat în direct!

Citește și: Marius Elisei, adevărul despre divorțul de Oana Roman:„Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie'

Citește și: Marius Elisei, despre divorțul de Oana Roman:”Fetița știe că suntem certați, nu divorțați”. Ce se întâmplă cu afacerea cuplului

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani:„Când căsătoria nu este făcută în tinerețe…'/ EXCLUSIV

Oana Roman: „Probabil că îi e frică să nu își strice relația'

Seria de refuzuri a continuat și după ce Oana Roman i-a spus că ar fi în avantajul micuței să petreacă mai mult timp în trei, eventual să mai existe ieșiri în această formulă. Marius Elisei nu a fost de acord, fosta lui soție fiind de părere că motivul din spatele refuzurilor repetate ar fi noua iubită a tatăli Izabelei.

„I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație', a mai precizat Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman pleacă în vacanță cu fiica ei

Pentru că în ultima vacanță s-a simțit excelent, Oana Roman i-a promis fiicei ei că vor mai avea parte de astfel de escapade. S-a ținut de cuvânt și deja a plănuit următoarea vacanță. După refuzul lui Marius Elisei, Oana Roman va pleca doar cu fiica ei.

”Vreau să vă spun că astăzi am confirmat plecarea noastră în vacanță, de ziua mea. Din păcate prietenii cu care trebuia să mergem nu mai pot veni din cauza unor probleme de sănătate și o să merg doar eu cu Isa”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman: „Mă doare foarte tare lucrul acesta'

Oana Roman a ținut să sublinieze cât de mult o doare refuzul lui Marius Elisei. Chiar dacă nu mai formează un cuplu și-ar fi dorit ca fiica ei să petreacă mai mult timp cu tatăl ei.

”Isa și-a dorit foarte mult ca tatăl ei să vină și el cu noi, în baza unei relații civilizate pe care o avem. A spus că pentru ea ar fi o minune. Din păcate, tatăl ei nu vrea să meargă cu noi în vacanță, iar pe mine mă doare foarte tare lucrul acesta. Mă doare că ea nu mai poate să fie cu noi împreună, chiar dacă noi nu mai suntem împreună, suntem părinții ei și pentru ea ar fi fost o bucurie, dar nu putem să obligăm pe nimeni, așa că vom pleca doar noi două’‘, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton