Marinela Chelaru se luptă cu probleme grave de sănătate. Actrița a suferit o operație și a pierdut multe kilograme. Cum arată acum!

 Oana Popoiag
.
Marinela ChelaruMarinela Chelaru

Marinela Chelaru a adus zâmbetul pe buzele multor oameni cu umorul său, dar de un și ceva încoace, viața ei e un lung șir de probleme și se roagă să reziste problemelor de sănătate serioase cu care se confruntă. După ce în urmă cu un an și jumătate a fost operată la inimă, actrița nu și-a revenit complet și s alăbit foarte mult.

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de comedie, Marinela Chelaru nu mai râde acum. După ce în urmă cu un an și jumătate, în primăvara lui 2018, a suferit un infarct, actrița a ajuns de urgență pe masa de operație.

Marinela Chelaru are probleme serioase cu inima. Nici operația nu i-a fost de folos

În ciuda faptului că operația se dorea a fi una care să rezolve problema, Marinela a declarat că starea i s-a agravat, de fapt.

Acum mă simt mai rău decât după operație am făcut infarct și am făcut operațe pentru că acum mă uitam de sus de la voi. Am tensiune mare, îi spuneam și doctoriței, îmi zicea că sunt atacuri de panică, iar eu nu sunt plângăcioasă. Și mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte, nu știu cum e când mori. E groasă, asta e, mă duc și aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu', a declarat Marinela Chelaru în emisiunea „Răi Da Buni' în urmă cu ceva vreme.

Marinela Chelaru a  slăbit 11 kilograme din cauza problemelor cu inima și tensiunea

Înainte de a fi supusă operației, Marinela Chelaru slăbise deja extrem de mult, fiind nevoită să dea jos kilograme, cum este recomandat adesea în cazul problemelor cu inima și tensiunea.

Până acum am dat jos 11 kilograme. Eu zic că e bine. Voiam mai mult şi mai repede. Am avut două perioade de stagnare. Acum e o luptă a organismului ca să se obişnuiască cu ce îi dau şi de fapt ce nu îi dau. Am avut perioade în care m-am simţit rău: tensiune mare, glicemie mare', declara în 2017 Marinela Chelaru.
Anul acesta actrița dezvăluia care este starea sa de sănătate și cum stă cu kilogramele. Stau cu aparatul de tensiune lângă mine zi de zi. Nu sunt nici vreo slăbuță, mai trebuie să mai dau jos. Mănânc regim dar simt nevoia să îl completez cu dulciuri. Dacă eu las dulciurile, știi cum mă fac? Am mâncat o bucată de cozonac și mi-a tras-o frumos așa. Am mâncat-o cu o poftă după care îmi venea să vomit. Am intrat în panică.' a povestit Marinela Chelaru la 'Răi, da Buni'.

Foto: Libertatea, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton