Un nou cuplu la Puterea Dragostei! Mariana și Cristi Comănici de la Puterea Dragostei s-au sărutat

 Mirea Roxana
.

Cristi Comănici de la Puterea Dragostei a tot încercat să o cucerească pe Mariana. Aceasta i-a tot dat speranțe fratelui Biancăi, însă nici nu a acceptat să facă un cuplu cu el. Să fi luat așteptarea sfârșit pentru Cristi? Cei doi s-au sărutat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De câteva luni, Cristi Comănici încearcă să o cucerească pe Mariana. La un moment dat, acesta a avut și un rival în lupta pentru dragostea fetei, pe Rareș.

Fratele Biancăi Comănici a fost deschis încă de la început în ceea ce privește sentimentele lui pentru Mariana, însă ea nu-i spunea nici da, nici nu. La un moment dat, Cristi Comănici și-a pierdut orice speranță și era gata să renunțe la a o cuceri pe Mariana și la a forma un cuplu în casa Putearea Dragostei cu ea.

p1p1

Însă, după toate aceste ezitări din partea Marianei, Cristi pare că a obținut ce și-a dorit. Cei doi s-au sărutat, în sfârșit! Să însemne asta că avem parte de un nou cuplu în casa Puterea Dragostei?

Cristi Comănici și Mariana, primul sărut la Puterea dragostei

Cristian Comănici a profitat de faptul că a fost aniversarea Marianei și cu acest prilej, cei doi și-au declarat sentimentele unul față de celălalt. Cine știe? Poate fanii emisiunii Puterea Dragostei vor avea parte de ceva ce și-au dorit și ei de foarte mult timp. Mai exact, ca Mariana să îi îmbrățișeze sentimentele lui Cristian Comănici.

Citește și: Andra Volos revine la Puterea Dragostei?Ce mesaj a transmis concurenta

Citește și: Scandal între Sorin și Jador la Survivor:„Ești un prefăcut! Nu ai nimic la picior!'

Citește și: Diana Bulimar de la Exatlon are un nou iubit!S-au mutat împreună, după 2 luni de relație

Citește și: Gina Pistol, primul mesaj cu lacrimi în ochi de când a devenit mamă:„Nu e deloc ușor'

Totuși, din tot acest peisaj nu putea să lipsească Rareș, fostul pretendent al Marianei, care s-a întors în România. Cristi, Rareș și Mariana au format mult timp un fel de triunghi amoros, până când Rareș a ieșit din luptă. Ei bine, fostul concurent de la Puterea Dragostei a profitat de aniversarea Marianei și i-a adresat un mesaj, lucru care l-a scos din sărite pe Cristi.  

Fericirea o putea avea cu mine, dar dacă ea a ales altceva…', a declarat Rareș prin Skype. Cristi Comănici a reacționat imediat:

Tu te-ai folosit acum de emisiune ca să intri să apari pe cadru acolo ca să-i spui 'La mulți ani'.

Mariana a fost vizibil măgulită să vadă cum doi băieți se ceartă pentru ea, zâmbetul de pe chipul ei spunând absolut tot.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton