Marian Drăgulescu, mărturisiri sincere despre relația cu noua lui iubită, Simona: "Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere"

 Cica Cristina
.

După mai multe relații eșuate, Marian Drăgulescu pare că și-a găsit liniștea, în sfârșit, în brațele Simonei, actuala iubită! Gimnastul s-a deschis și a povestit cum a început povestea lor de dragoste!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Drăgulescu a trecut prin două divorțuri deja, de Larisa și Corina, însă nu s-a închis în fața dragostei după două căsnicii eșuate. Gimnstul și-a găsit acum fericirea în brațele Simonei, actuala iubită.

Se știu prea puține detalii despre relația dintre cei doi, astfel că Marian Drăgulescu s-a deschis și a vorbit despre cum merg lucrurile în noua relație.

Citește și: Cine este Corina, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, concurent la Asia Express sezonul 1

Sportivul a precizat că este adeptul relațiilor deschise, motiv pentru care cei doi parteneri își știu parolele de la telefon unul altuia, pentru a nu se naște nicio suspiciune.

„Cel mai greu este să găsești chimia aia, compatibilitatea și stabilitatea. Eu am încredere într-o persoană de la început. Mereu am avut relații deschise și acum am codul de la telefonul iubitei mele și ea pe al meu', a transmis Marian Drăgulescu.

Citește și: Fiica lui Marian Drăgulescu a trecut prin 4 operaţii complicate, dar este bine acum.La 15 ani, Beatrice este o domnişoară superbă! FOTO!

Marian Drăguleascu vrea să devină, din nou, tătic

Inițial, când s-au cunoscut, Simona nici măcar nu știa cine este el, însă chimia s-a simțit încă de la început. Recunoaște că nu a fost dragoste la prima vedere, însă a subliniat cât este de importantă chimia și compatibilitatea.

Marian-Dragulescu-1Marian-Dragulescu-1

De asemenea, Marian Drăgulescu nu exclude varianta de a deveni, din nou, tătic. Are doi copii, Richard și Beatrice, și își mai dorește un copil sau chiar doi.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Mihai Sturzu, după ce a renunțat la trupa Hi-Q și la politică, și a devenit pilot:„Eu mi-am petrecut copilăria în comunism și…'/ EXCLUSIV

„Ea nici nu știa cine sunt, colegii de muncă i-au spus. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie. Mai vreau copii, unul, doi, poate fetițe', a mai spus Marian Dr[gulescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton