Marian Drăgulescu a recunoscut că a snopit-o în bătaie pe fosta soție, Larisa: ”Ne luam parte-n parte”

 Stamen Diana
.

Marian Drăgulescu și-a snopit în bătaie fosta soție, pe Larisa Drăgulescu, în urmă cu mai mulți ani. Episoadele de violență și scandalurile erau nelipsite din căsnicia lor. Acum, fostul gimnast regretă ceea ce a făcut și mărturisește că fosta lui soție sărea de multe ori la bătaie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gimnastul de aur al României este invitat în această seară la emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, unde răspunde celor mai incomode întrebări. Marian Drăgulescu a fost întrebat de ce a bătut-o pe Larisa, fosta lui soție.

Marian-Drăgulescu-bătaie-soție-Larisa-2Marian-Drăgulescu-bătaie-soție-Larisa-2

În promo-ul emisiunii, gimanstul a mărturisit că amândoi săreau la bătaie: 'Ne luam de cele mai multe ori parte-n parte. De cele mai multe ori ea sărea'. Faptul că Marian Drăgulescu a snopit-o în bătaie pe fosta lui soție, Larisa, este scandalul care nu poate fi uitat prea curând. Mama copiilor lui a fost lovită în repetate rânduri de fostul gimnast.

Marian Drăgulescu a recunoscut că a fost agresiv cu Larisa și că a sărit la bătaie la fosta soție. Sportivul nu este mândru de ceea ce a făcut în căsătoria cu mama copiilor lui. 'A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce este mai rău. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea… E un episod din viața mea de care nu sunt mândru', spune gimnastul.

Citește și: E prima care recunoaște! Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, face bani pe site-urile pentru adulți: „Îmi place să pozez erotic și chiar porno”

Citește și: Marian Drăgulescu, pregătit de a treia căsătorie, la un an de la divorțul de Corina: „Viața e frumoasă!”

Citește și: Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat la 11 ani de la divorț. Ce i-a unit pe cei doi acum

Citește și: Fiica lui Marian Drăgulescu a trecut prin 4 operaţii complicate, dar este bine acum. La 15 ani, Beatrice este o domnişoară superbă! FOTO!

De ce a luat-o la bătaie Marian Drăgulescu pe Larisa, fosta soție

În 2019, în presă izbucnea un mare scandal. Marian Drăgulescu își snopise din nou în bătaie fosta soție, pe Larisa Drăgulescu, însă de data aceasta totul s-a petrecut sub ochii copiilor lor. În 2018, sportivul mai avusese un episod de violență.

La vremea respectivă, Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian, a declarat că a fost bătută de soțul ei, dar și de soacra sa. Stabilisem să ne vedem acolo, ca să-mi iau copiii. Urma să plec la Reşiţa, cu trenul. Când ne-am întâlnit faţă în faţă, Marian şi soacră- mea au tăbărât pe mine. Vasilica m-a lovit cu portiera, mi-a cărat palme peste tot şi m-a tras de păr. Apoi, Marian a venit şi el şi amândoi m-au bătut. M-au făcut c***ă şi mi-au spus să nu mai zic nimic la presă. La doi paşi de noi era Corina Mihai, noua iubită a lui Marian, care se uita ca la spectacol, cum iau omorul. Cum mă prinde, cum mă bate!', declara femeia.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton