Maria Speranța și Adriana Trandafir, despre cele mai grele momente la Asia Express: „Primele 5 secunde, dimineaţa...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Maria Speranța și Adriana Trandafir ne-au vorbit deschis despre experiența Asia Express și cu ce anume a venit la pachet toată această experiență. Au trecut prin multe împreună, însă au reușit să termine cu capul sus fiecare misiune. Ne-au vorbit despre cele mai grele momente, dar și cele mai frumoase, precum și care au fost primele lucruri pe care le-au făcut când au venit acasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai grele momente prin care ați trecut la „Asia Express? Lipsa mâncării, dormitul în condiții vitrege, traseele pe care le-ați parcurs, poate disensiunile dintre voi?

Dinamica, faptul că nu ştiai de multe ori unde eşti sau unde o să mergi peste câteva ore. În doze mici, toate sunt suportabile, dar „Asia Express se asigură să îţi ofere un cocktail ce o să te treacă prin toate sentimentele.

Maria-Speranta-Adriana-Trandafir-1Maria-Speranta-Adriana-Trandafir-1

Maria Speranța: „Mă uitam la mama și îmi dădeam seama cât de norocoasă sunt'

A fost vreun moment în care ați vrut să renunțați? Și, dacă da, cum v-ați adunat puterile ca să continuați? V-a impulsionat partenerul sau propria ambiție?

Primele cinci secunde dimineaţa mă întrebam de ce am ales să plec şi dacă nu mai bine este să merg acasă, ţinând cont că mama a fost cea mai „înţeleaptă a satului „Asia Express 4. Dar după aceste cinci secunde mă uitam la mama și îmi dădeam seama cât de norocoasă sunt să fiu în aşa locuri minunate cu ea.

Citește și: Cine este Maria Speranța de la Asia Express.Nu-i calcă pe urme mamei ei, Adriana Trandafir

Citește și: Cum s-a îmbolnăvit Adriana Trandafir de COVID și lupta pe care a dus-o pentru a trăi:„Am fost sigură că am să mor'

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, primul interviu! Cum s-au cunoscut și cum a decurs prima întâlnire:„A fost extrem de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată mama lui Vlad Gherman.Prima fotografie cu cei doi, împreună

Cu cine s-au înțeles cel mai bine Maria Speranța și Adriana Trandafir la Asia Express

Cu ce echipă v-ați înțeles cel mai bine și cel mai puțin bine?

Băieții de la Noaptea Târziu, incomparabil. Am descoperit doi olteni atât de talentaţi, frumoşi şi ambiţiosi, determinaţi să facă lucruri bune şi să inspire! Nu este echipă cu care să nu ne fi înţeles! Toţi am avut diferite păreri asupra variatelor situaţii prin care am trecut împreună.

Ai slăbit la „Asia Express?

Cântarul mi-a spus nu, dar colegii mi-au spus da, acum nu ştiu pe cine să cred! Muşchii mei cu siguranţă au fost lucraţi, în schimb!

Întâmplarea care le-a marcat pe Maria Speranța și Adriana Trandafir la Asia Express

Povestestiți-ne întâmplarea care v-a marcat cel mai tare la „Asia Express. Ceva care v-a impresionat cu adevărat, ceva care v-a schimbat percepția, care poate v-a făcut să plângeți și să priviți viața altfel…

Oamenii care au cel mai puţin o să fie cei mai darnici. Este frapant să vezi în ce sărăcie trăiesc familiile, dar cum totuşi fericirea lor este invers proporţională. Când o persoană care nu te cunoaşte îşi rupe de la gură să te ajute pe tine, îţi dai seama cât de orbi suntem când apreciem lucrurile fizice mai presus de cele cu adevărat importante.

Care sunt primele lucruri pe care le-ai făcut când ai ajuns acasă?

Credeam că o să dorm şi o să mă închid în cameră două luni, dar adevărul a fost la pol opus! M-am revăzut cu toţi cei dragi şi m-am bucurat de toate momentele de linişte de acasă.

CITEȘTE MAI MULTE INTERVIURI CU TOȚI CEILALȚI CONCURENȚI DE LA ASIA EXPRESS ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton