Maria Hîngu de la Survivor lucrează de la 16 ani și a candidat la Primăria din comuna ei: "Nu am ajuns în vârf"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Deși nu este sportivă de performanță, Maria Hîngu a reprezentat mult timp un real pericol pentru competitorii ei de la „Survivor. Muncește de la 16 ani, la 18 ani își cumpăra mașină din banii proprii, iar la 25 are deja un job care-i aduce satisfacții. Chiar dacă nu a ieșit „primăriță în comuna ei, cu siguranță de numele Hîngu vom mai auzi! Iată câteva detalii mai puțin cunoscute din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat familia ta când le-ai spus că pleci în Republica Dominicană?

Mama a spus că nu se uită la emisiune, că nu vrea să vadă cum îmi rup picioarele în competiție. Tata m-a întrebat dacă știu măcar unde e Republica Dominicană, și bunica – are 84 de ani – mi-a spus să nu plec. Ea este împotriva sportului. Pentru ea, sportul este egal cu boala.

Maria-Hîngu-1Maria-Hîngu-1

Maria Hîngu: „Am candidat la Primărie, la mine la țară'

Pentru cei care nu știu foarte multe lucruri despre tine, cine este Maria
Hîngu?

Am copilărit în comuna Gologanu, județul Vrancea. Am avut viața unui copil de la țară care mergea să culeagă tot ce e de cules de pe câmp, am petrecut serile la poartă cu copiii. Părinții mei sunt acei părinți din anii 90… Cu tata am două subiecte de discuție: politica și problemele lumești. Mama e prietena cu care vorbești de toate. Am un frate mai mare cu patru ani. Am fost elev de nota 9. Am făcut Liceul de Alimentație Publică, și atunci m-am și angajat în restaurant, la 16 ani. Din primul salariu mi-am luat ceva de îmbrăcat. Dar din datoriile pe care tata le avea la mine mi-am luat un televizor. Apoi, la 18 ani am reușit să îmi iau o mașină. Am încercat să fac multe până acum.

Citește și: Cum arăta Maria Hîngu de la Survivor înainte de emisiune.Avea părul lung și se îmbrăca sexy

Citește și: Războinca Maria, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor:”Am picat într-o strategie proastă”

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul:„Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă'/ EXCLUSIV

Citește și: Stela Bizdu, totul despre accidentul care i-a schimbat viața:„Am închis ochii și m-am întrebat dacă am murit'/ EXCLUSIV

Nu am reușit să ajung în vârf. Am candidat la Primărie, la mine la țară. Am luat 40 de voturi. De trei ani mă tot gândeam să candidez, mai mult în glumă. Și din glumă în glumă, m-am trezit cu afișul. Sunt pasionată să fac ceva, nu de politică…

Maria Hîngu: „Îmi place să cânt muzică lăutărească'

Nu ești sportiv de performanță, dar ai participat la o competiție care are o importantă componentă sportivă. Care este relația ta cu sportul?

Primul contact cu sportul l-am avut în școala generală. Eram băiețoasă, nu aveam fete pe stradă și jucam fotbal la poarta casei cu băieții. În școală am făcut și atletism, și ping-pong.

Ce pasiuni ai?

Îmi place să cânt muzică lăutărească. Îmi place să gătesc și fac o mămăligă foarte bună, paste, tocăniță.

CITEȘTE MAI MULTE INTERVIURI CU ALȚI CONCURENȚI DE LA SURVIVOR ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton