Maria Dragomiroiu a apelat la chirurgia plastică. Cântăreața de muzică populară are o operație estetică de care nu știe nimeni

 Oana Popoiag
.
Maria DragomiroiuMaria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu este, la cei 64 de ani ai săi, una dintre cele mai cochete cântărețe de muzică populară. Artista se menține admirabil în formă la vârsta ei, fiind celebră mai ales pentru podoaba capilară, dar aceasta are un secret de care nu știe nimeni: o operație estetică la nivelul feței.

Maria Dragomiroiu continuă, la 64 de ani, să fie una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară. Toată lumea o admiră pentru podoaba capilară strălucitoare și pentru silueta zveltă, dar artista nu a fost pe deplin mulțumită de fizicul său.

Ce operație estetică și-a făcut Maria Dragomiroiu. Artista a repetat de mai multe ori intervenția

Un amănunt pe care foarte puțini îl cunosc despre Maria Dragomiroiu este că aceasta are o operație estetică la față, făcută în urmă cu mai bine de șase ani. Se pare că a apelat în trecut la blefaroplastie, operația prin care se corectează defectele la nivelul pleoapelor.

Deși mai nimeni nu știe de această intervenție, artista a vorbit deschis la vremea respectivă despre asta, mai ales că a fost nevoită să și repete operația.

'Am fost la un medic foarte cunoscut din București si mi-am făcut o corectare a pleoapelor (n.r. blefaroplastie), m-am gândit eu că e nevoie, dar și sub ochi injecții pentru umplerea ridurilor. Și nu sunt deloc mulțumită de rezultat, așa că trebuie să repet operația. Acum, altă durere și alți bani cheltuiți. Mă gândesc că și la medici e ca în oricare altă meserie. Ai zile mai bune și zile mai proaste și chiar nu știi în cine să ai încredere. Și eu, într-o zi, dacă nu am chef sau nu mă simt bine, nu pot să dau pe scenă tot ceea ce este mai bun', a povestit Maria Dragomiroiu în 2013 pentru Wowbiz.

În anii ce au urmat Maria Dragomiroiu și-a perfecționat intervenția la nivelul ploapelor, anul trecând declarând că 'am pleoapă dublă şi am scos puţin din pleoapa de sus, ca să văd mai bine.'

Foto: Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton