Maria Constantin are interzis să rămână însărcinată. De ce au sfătuit-o medicii așa

 Mirea Roxana
.

Maria Constantin nu are voie să rămână însărcinată anul acesta. Motivul este reprezentat de faptul că interpreta de muzică populară și-a făcut o intervenție la nivelul sânilor, iar medicii i-au recomandat să nu rămână însărcinată pentru că operația s-ar putea deschide sau implantul mamar s-ar putea întoarce.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin are interzis de la medici să rămână însărcinată anul acesta, chiar dacă vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert. În cazul în care cei doi își doresc un copil, trebuie doar să aștepte să treacă un an de zile. Interpreta de muzică populară și-a făcut un implant mamar, motiv pentru care există riscuri dacă ar rămâne însărcinată anul acesta.

bun-35bun-35

Un an nu voi face copil. Poate singurul inconvenient este că nu pot dormi pe burtă, ci doar pe spate şi nu prea e confortabil. Uşor, uşor încep să mă descurc singură, doar pe cap mă spală iubitul meu', a declarat artista pentru Click.ro

Maria Constantin, cerută în căsătorie

Maria Constantin și-a găsit liniștea în brațele lui Robert. Cei doi locuiesc deja împreună, iar relația lor este cât se poate de serioasă. Ba chiar Robert a cerut-o și de căsătorie.

Citește și: Detalii neștiute despre Maria Constantin și noul iubit.Robert ar fi, de fapt, însurat

Citește și: Gabriela Cristea, prima declarație după ce a fost jignită gratuit de Maria Constantin.„Nu este nici prima și nici ultima care…'

Citește și: Moment stânjenitor pentru Andra și Cătălin Măruță! Ce i-a întrebat David:„Eram toţi roşii la faţă'

Citește și: Cât câștigă Dorian Popa din YouTube și Instagram:„Fac 40.000 de euro lunar'

Inelul a fost cadou de ziua mea, momentan nu ne putem căsători pe pandemie. Nu trebuie să mă ceară, că oricum e luat! Eu pe 10 martie m-am operat la sâni. Pe 12 a fost ziua mea, la 12 noaptea a venit cu 35 de trandafiri şi cu un inel. A fost o surpriză mare', a povestit Maria Constantin.

Maria Constantin și-a pus silicoane

Maria Constantin și-a făcut un cadou de ziua ei și și-a pus silicoane. Aceasta a spus că nu a avut nevoie de sâni mari, ci și-a dorit doar un lifting mamar, adică o intervenţie care se realizează în cazul femeilor care au sânii lăsaţi.

„Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului. Miercurea trecută, adică săptămâna trecută, m-am operat, totul a durat aproape două ore, iar domnul doctor Pascal Dameh a ales un implant ergonomic.

Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort, în rest totul este ok, mă simt foarte bine. Nu am voie să ridic, să şofez, să fac sport. Vreo şase luni nu am voie să fac efort, să ridic, pentru ca proteza să se aşeze foarte bine', a mai declarat Maria Constantin.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton