Maria Chițu, acuzată că i-a făcut avansuri lui Culiță Sterp, la Survivor: „El s-a băgat în seamă cu mine”

 Mirea Roxana
.

Maria Chițu nu a intrat de foarte mult timp în competiția Survivor România, însă a reușit să dea naștere mai multor controverse. În cadrul unui consiliu, Zanni a dezvăluit că Maria Chițu ar fi flirtat cu Culiță Sterp. Maria a negat totul și a spus că lucrurile au stat cu totul invers.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maria Chițu a reușit să atragă antipatiile colegilor ei de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Sorin Pușcașu a acuzat-o de falsitate și a spus că aceasta nu are ce să caute într-o competiție de acest gen. De asemenea, Sorin a mai dezvăluit că Maria Chițu a venit cu strategiile făcute de acasă.

bun-32bun-32

Zanni a vrut să completeze spusele lui Sorin și a dezvăluit că Maria Chițu are o strategie bine pusă la punct și că vânează anumite momente.

Voiam să subliniez ce a zis Sorin despre Maria, că a venit aici cu o strategie și aici țin să confirm. Eu miros oamenii și văd în adâncul sufletului lor. Am văzut că ea chiar vânează anumite momente. A avut o discuție cu Jador pe traseu și îi spunea cu gura să o lase în pace, dar cu sufletul spunea: „vino aproape'. Când Jador s-a apropiat, ea a continuat să spună: „te rog, lasă-mă, Jador', dar a continuat să pună mâna pe el. Îl voia din priviri', a dezvăluit Zanni despre Maria.

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor.Adoră să pozeze sexy

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor:„Am crezut că nu te descurci'

Citește și: Starlin, eliminat de la Survivor.„I-am demonstrat fetiței mele că orice e posibil'

Citește și: Jador a ajuns în România, după a fost eliminat de la Survivor.Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport

Maria Chițu, acuzată că a flirtat cu Culiță Sterp la Survivor

Faimosul a continuat să spună că Maria Chițu a încercat să îi facă avansuri lui Culiță Sterp, la Survivor.

A căutat un moment și cu Culiță. Ea se ducea pe traseu și, în loc să se concentreze pe traseul ei, i-a spus lui Culiță: „Te ador, Culiță'. Cred că a venit cu niște strategii', a mai spus Zanni la Survivor.

„Păi, și nu are voie fata să mă adore?', a fost replica dată în glumă de către Culiță Sterp.

Maria Chițu a negat acuzațiile lui Zanni și a spus că cel care s-a băgat în seamă cu ea a fost Culiță Sterp.

În primul rând, Culiță s-a băgat în seamă cu mine și a spus anumite lucruri. Nu i-am spus eu „te ador, Culiță'. A fost o continuare la ceea ce ne spunea el mie și Irishei sau cu cine eram pe traseu atunci. A spus el ceva, am spus și eu ceva și aia a fost o replică la ce a spus el', a declarat Maria Chițu.

Culiță Sterp: Mă bucur că primesc complimente

Culiță Sterp a întrebat-o pe Maria Chițu ce a zis el pentru că nu-și mai amintea, iar Războinica i-a explicat.

Vorbeai că este ea mai puternică decât mine. Și după a fost vorba de silicoane. A fost doar un schimb de replici. Nu am zis eu dintr-odată „vai, ce te ador, Culiță'. Nu a fost nimic serios acolo.

Am zis că te trag sânii în jos, probabil asta. Pe mine nu m-a deranjat ce ai zis, Maria. Pe Zanni îl deranjează, că e gelos. Eu nu am nicio trabă. Mă bucur că primesc complimente. Ți le ofeream înapoi, dar nu este cazul', i-a răspuns Culiță Sterp Mariei Chițu.

Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Daniela Iliescu, care este însărcinată cu primul lor copil.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton