Cum arată și cu ce se ocupă Maria Băsescu de când s-a retras din viața publică. Ipostaza în care a fost surprinsă cu cei patru nepoți

 Cica Cristina
.

Maria Băsescu a demonstrat de-a lungul timpului că este o bunică extrem de implicată în creșterea nepoților. Ultima fotografie cu cei patru copii ai celor două fiice ale sale, însă, a făcut furori!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria și Traian Băsescu sunt extrem de apropiați de nepoți și își ajută fiicele, pe Elena și Ioana, ori de câte ori le solicită ajutorul! Acest lucru a fost confirmat în repetate rânduri de către Elena Băsescu, iar fotografiile dovedesc implicarea lor.

Din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, bunicii nu și-au putut petrece Paștele cu nepoții, cum s-a întâmplat în anii trecuți. Însă, de îndată ce măsurile s-au relaxat, s-au reunit toți.

Citește și: Ștefan Bănică, despre succesul din „Liceenii':„Faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani'. Cine l-a adus cu picioarele pe pământ / EXCLUSIV

Ultima dată, Maria Băsescu a profitat de vremea încă frumoasă pentru a merge cu fiicele sale și nepoții la Muzeul Satului. Fotografia postată de Elena Băsescu pe rețelele de socializare a făcut senzație. Cele trei generații s-au reunit: mama, fiicele și nepotii – cei trei copiii ai Elenei: Sofia Anais, Traian Jr. și Anastasia, alături de Radu, fiul Ioanei Băsescu.

Maria Băsescu în vârstă de 69 de ani a avut o energie debordantă, iar zâmbetul nu i-a dispărut deloc de pe buze în tot acest timp. Îmbrăcată confortabil, în blugi și o bluză lejeră, bunica s-a simțit excelent în compania celor patru nepoți.

Citește și: George Burcea povestește detalii intime despre relația cu Viviana, dar încă nu e sigur pe relație:„Vorbim peste un an'

Familia-Basescu-1Familia-Basescu-1

Maria Băsescu, bunică cu normă întreagă

Chiar dacă Maria Băsescu este cunoscută ca femeia din spatele lui Traian Băsescu, care nu activează în vreun domeniu, în tinerețe a lucrat în turism. ‘Sunt casnică. Nu am fost așa dintotdeauna. Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe Litoral. Și îmi plăcea foarte mult, pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. Regret că n-am mai putut lucra. V-am spus, îmi plăcea compania, agitația’, mărturisea Maria Băsescu într-un interviu, în urmă cu mai mulți ani.

Citește și: Lidia Buble rupe tăcerea la 5 luni de la despărțirea de Răzvan Simion! Cum se înțeleg acum:„Suntem doi oameni maturi'

Maria Băsescu este casnică de la vârsta de 29 de ani, nu se plânge, căci are cu ce-și umple timpul. Fosta Primă Doamnă este bunică cu normă întreagă și un real suport pentru fiicele sale, Ioana și Elena.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton