Margherita a fost citată la audieri, după ce au venit rezultatele analizelor toxicologice. Ar fi consumat cel puțin patru substanțe interzise

 Cica Cristina
.

Au venit rezultatele analizelor Margheritei de la Clejani, după ce a fost implicată într-un accident rutier, în urmă cu mai bine de două luni. Vedeta a fost citată de oamenii legii, fiind așteptată la audieri, conform unor surse judiciare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Au trecut două luni de când Margherita a fost implicată într-un accident rutier, când a intrat cu mașina într-un alt autoturism parcat.

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circulă pe bd.Gheorghe Șincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație', transmitea Brigada Rutieră la acel moment.

Citește și:Alexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19.Mesajul cântăreței despre starea sa de sănătate

Marga a fost testată, conform procedurii, cu un DrugTest, reieșind că ar fi consumat droguri. I s-au făcut analize, iar acum au venit și rezultatele mult așteptate, mai ales de familia tinerei.

Citește și: Liviu Vârciu, mai fericit ca niciodată de când e tată de băiat:„Seara, doar el îi face baie'

Margherita va fi audiată

Potrivit unor surse gândul.ro, în urma analizelor a reieșit că vedeta ar fi consumat cel puțin patru substanțe interzise.

Cercetările în acest caz continuă. Margherita va fi audiată, iar dosarul va fi trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Citește și: George Burcea, decizie neașteptată la șase luni de la divorțul de Andreea Bălan.A început să poarte verigheta din nou!

Săptămâna trecută, Marga a precizat la Neața că nu mai are permis de conducere: „Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil că voi avea după ce se va finaliza această problemă din viața mea. Știm cu toții că am avut un accident. Oricărui om i se poate întâmpla. Nu pot vorbi prea multe despre asta, din punct de vedere legal (…) Cumva toată această poveste pe care am trăit-o și m-a ajutat să mă maturizez, am învățat foarte multe lucruri din acest eveniment mai puțin fericit din viața mea’, a povestit ea.

Margherita-1Margherita-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton