Mare ți-e grădina, Doamne! Medicul fals Matteo Politi se lansează în muzică: ”Un mare artist român mă va ajuta să scot pe piață o super melodie!”

 Oana Popoiag
.
Medicul fals Matteo PolitiMedicul fals Matteo Politi

Medicul fals Matteo Politi lovește din nou! După ce a șocat pe toată lumea luna trecută, anunțând senin că își deschide clinică de lux, acum vine cu o nouă veste-bombă: se lansează în muzică. Medicul care opera fără diploma a declarat că în trecut a lucrat ca DJ și că a intrat deja în studio pentru a face o piesă.

 Dacă vă întrebați cumva ce mai face medicul care opera fără diplomă, Matteo Politi, și care, conform mărturiilor unor paciente, a mutilat numeroase femei pe masa de operație, aflați că e bine-merci. Nu doar că este în libertate, dar, după cum a anunțat luna trecută, se pregătește să își deschidă, împreună cu un asociat, o clinică de lux.

Matteo Politi, medicul fără diplomă, se face cântăreț

Dar asta  nu e tot. Conform unor declarații date în exclusivitate pentru Spynews, medicul fals Matteo Politi se lansează acum și în muzică. Dacă background-ul medical se pare că i-a lipsit cu desăvârșire, în muzică se laudă cu un istoric bogat. Se pare că piesa pe care medicul fără diplomă are de gând să o lanseze este un demers caritabil.

'Nimeni nu m-a crezut, dar eu vreau să fac numai fapte bune. Este o surpriză pentru toată lumea, un mare artist român mă va ajuta să scot pe piață o super melodie. Eu am fost o bună perioadă DJ și știu ce presupune muzica, așa că am un background impresionant în acest domeniu. Lucrez deja în studio și pregătesc totul, ca să iasă așa cum îmi doresc. Banii pe care îi voi strânge în urma lansării melodiei mele îi voi dona copiilor cu dizabilități, care chiar au nevoie de ei pentru a face tratamente' a declaratMatteo Politi pentru spynews.ro.

Ireal! Matteo Politi își deschide clinică de lux

Mai uluitor de atât este doar faptul că medicul ‘cu 8 clase’ tocmai a făcut un anunț de necrezut: deși a fost sub arest preventiv în vară, urmează să-și deschidă clinică de lux în București.

Matteo a dat nebănuita veste la ‘Răi, da buni’, unde i-a povestit lui Mihai Morar că va deschide clinica de lux ajutat de un prieten, care este și finanțatorul proiectului. Este vorba despre o clinică care va cuprinde mai multe specializări, nu doar chirurgie plastică, un spațiu generos, cu trei etaje plus parter. Falsul medic a ținut să precizeze în același timp că informația conform căreia ar avea doar 8 clase este falsă și că în noul său spațiu persoanele cu probleme financiare vor beneficia de tratamente gratuite.

Foto: Facebook
Citește și:

Adelina Pestrițu a dezvăluit cum își albește dinții cu doar 1 leu: 'Este un truc…' | EXCLUSIV

Răsturnare de situație! Noemi și Mihai Mitoșeru nu au semnat actele de divorț: 'După o relație de 13 ani…' | EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton