Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul este internat la Matei Balș

 Stamen Diana
.

Marcel Pavel a ajuns noaptea trecută la spital, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul avea simptomele unei răceli de câteva zile și a decis să facă testul pentru COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ieri, Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a făcut testul pentru coronavirus și aștepta rezultatul pentru a afla dacă a contactat virusul. Din păcate, rezultatul a fost pozitiv pentru COVID-19, iar celebrul cântăreț a fost luat cu izoleta de acasă și internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București, potrivit gândul.ro.  El se află într-un salon de la etajul 1, alături de alte două persoane. Joi la prânz, cunoscutul cântăreț a fost mutat la parter. El urmează să fie ținut sub observație medicală până la începutul lunii iulie.

Artistul credea că este vorba despre o simplă răceală și că s-ar fi îmbolnăvit la filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva, difuzată la Antena 1. Chiar Marcel Pavel a anunțat miercuri că a făcut testul pentru coronavirus și așteaptă rezultatul.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ', a declarat artistul, pentru Click.ro 

Se pare că medicii au început deja tratamentul pentru artist și speră să-l pună pe picioare cât mai repede posibil.

Citește și: Marcel Pavel, suspect de coronavirus. Cântărețul nu se simte bine, așa că și-a făcut testul COVID-19

Marcel Pavel a intrat în contact cu mai multe vedete

Artistul este concurent la Te cunosc de undeva în acest sezon, iar filmările au început deja. Marcel Pavel a intrat în contact cu toți colegii de la Antena 1, printre care Andreea Bălan, Liviu Vârciu, Monica Anghel, Ozana Barabancea, etc.

După cum se poate vedea pe contul lui de Instagram, Marcel Pavel a avut o activitate profesionalp intensă, de la începutul lunii și până în prezent. Mai exact, pe data de 2 iunie a fost invitat la emisiunea Teo Show (Kanal D), pe data de 3 iunie a fost la emisiunea Vorbește Lumea (PRO TV) și chiar și-a făcut fotografii cu prezentatorii emisiunii, Adela Popescu și Cove.

Ulterior, pe data de 5, Marcel Pavel a participat la filmările show-ului Te cunosc de undeva (Antena 1), și chiar a postat o fotografie în care se ținea de gât cu prietenul și colegul lui, Romică Țociu.

Înainte cu o zi ca rezultatul testului să apară, artistul a sărbătorit-o pe soția lui, fiind ziua ei de naștere. Din declarațiile de ieri ale lui Marcel Pavel, familia lui nu prezintă simptome.

Contactat telefonic, Marcel Pavel nu a răspuns pentru a confirma această situație.

Marcel-Pavel-a-fost-testat-pozitiv-cu-coronavirus-2Marcel-Pavel-a-fost-testat-pozitiv-cu-coronavirus-2

Citește și: Surprize de proporții la show-ul Te cunosc de undeva. Cine sunt concurenții din noul sezon

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton