Maradona și Pablo Escobar, pe scena iUmor. Cine interpretează celebrele personaje

 Cica Cristina
.

Jurații iUmor vor avea parte de o surpriză de proporții pe scena iUmor. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo îi vor avea în față pe Maradona și Pablo Escobar, două personalități greu de uitat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Surprizele se țin lanț la iUmor. Două personaje celebre intră pe scenă și vor face senzație, pe scena unde domnește buna dispoziție. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul.

jurati-iUmor-2-1jurati-iUmor-2-1

Cine va intra în pielea personajelor Maradona și Pablo Escobar la iUmor

În pielea lui Maradona va intra Angel Popescu. Rolul pe care l-a ales nu este deloc întâmplător, dat fiind că actorul a fost fotbalist la Dinamo București, echipă la care a jucat la nivel profesionist.

'Angel Popescu este unul dintre cei mai talentați oameni din sfera asta televizionistică, dar și cel mai mare fan Maradona din România', susține Mihai Bendeac.

La rândul lui, actorul Marcel Cobzariu, îl va impersona pe controversatul Pablo Escobar, iar ceea ce îl recomandă este chiar talentul său.

'Un personaj foarte violent, transformat într-un personaj de comedie! Așa se face!', va exclama Cheloo la finalul roast-ului istoric.

Citește și: Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, are planuri mari cu banii de la Antena 1.În ce va investi premiul de 20.000 de euro

Citește și: Declarațiile medicului stomatolog, după ce Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol. Cum se apară:'Am stabilit de comun acord'

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:„Câtă vreme am notorietate…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Andreea Tonciu să apară în emisiunea Mămici de Pitici, cu Lipici de la Antena Stars.Ce salariu imens a cerut

Concurenți din toate colțurile lumii, la iUmor

De asemenea, tot în această ediție, cei trei jurați vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare își va exprima opţiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU'. Concurenții care nu obțin minim doi de „DA' nu merg mai departe.

De asemenea, concurenţii din fiecare ediţie care au primit cel puțin doi de „DA' de la juraţi, pot fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1. Votul începe în timpul ediţiei respective şi se termina a doua zi după-amiaza, la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia 'iUmor', va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vlad Drăgulin, la „iMai Mult Umor'

La rândul lui, actorul Vlad Drăgulin nu ratează niciun moment notabil din culise. Serialul 'iMai Mult Umor', al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din sezonul 10 iUmor. El va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

'iMai Mult Umor' este povestea nevăzută din spatele produsului finit 'iUmor', este spectacolul din spatele spectacolului', a spus Vlad Drăgulin.

Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros. Adică un producător perfecționist, care nu se va teme să pună cele mai incomode întrebări, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Sursa foto: Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton